0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich | nieuwe AGV

Nieuwe AGV is efficiënt en compact

Na de lancering van de STC miniload en de automatische hoogbouwtruck, type EKXa, eerder dit jaar introduceert Jungheinrich nu de compleet nieuwe ERCa serie. De autonome serietrucks verstevigen Jungheinrichs rol als totaalaanbieder van geautomatiseerde systeemoplossingen.

De ERC 213a is de eerste telg uit de nieuwe familie. De geautomatiseerde stapelaar vervangt de ERC 215a, die als special in de markt werd gezet. Nog dit jaar wordt verdere familieuitbreiding verwacht, met de serievrijgave van de ERC 215a – als vervanger van de ERC 220a. Beide nieuwkomers bieden een geautomatiseerde oplossing voor inzetsituaties die hoge eisen stellen aan snelheid en prestaties.

Bewezen, betrouwbaar, veilig

Zowel de ERC 213a als de ERC 215a is gebaseerd op een beproefd en bewezen truckconcept. De serietrucks, die de basis vormen voor de ERCa serie, zijn uitgebreid met moderne navigatietechnologie en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Met behulp van lasers en reflectoren navigeren de geautomatiseerde stapelaars over de werkvloer. De compacte bouwwijze en de korte draaicirkel van de truck maakt zelfs het manoeuvreren in de meest krappe ruimtes eenvoudig. Voor het herkennen van locaties en lastdragers zijn de trucks uitgerust met optimaal, diagonaal gemonteerde scanners. Diverse sensoren bewaken continu de werkomgeving rondom de truck. Zo komt de veiligheid nooit in gevaar.

Hoge inzetbaarheid

De lithium-ion technologie van Jungheinrich garandeert een uitzonderlijk hoge inzetbaarheid. De onderhoudsvrije accu’s kunnen probleemloos tussentijd worden geladen, bijvoorbeeld tijdens pauzes of daluren. Accuwissels – en de bijbehorende randapparatuur – zijn daardoor niet langer nodig. De ERC 213a en de ERC 215a kunnen moeiteloos 24/7 worden ingezet in zowel een geautomatiseerde als een gemengde bedrijfsomgeving. Logistics Interface van Jungheinrich maakt een eenvoudige integratie in bestaande systeemomgevingen mogelijk. Zo komt efficiënt transport en opslag letterlijk automatisch binnen handbereik.

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?