0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
EKM202

Facelift voor small parts orderpicktruck

Jungheinrich heeft de small parts orderpicktruck, type EKM 202, verder geoptimaliseerd. Onder andere signaalverlichting voor inzet in publieke zones, een lithium-ion accu voor de intensievere inzet en extra draagvermogen maken de veelzijdige alleskunner tot de ideale hulp in talloze inzetsituaties.

Als efficiënt en veilig alternatief voor de traditionele ladder of verrijdbare steiger is de EKM 202 ideaal voor gebruik in winkels, bij licht onderhoudswerk of voor orderverzamelen zonder pallet. Dankzij de stabiele mast zijn grijphoogtes tot 5,30 m mogelijk, zodat artikelen tot het derde liggerniveau uit de stelling kunnen worden gehaald, prijsbordjes kunnen worden gewijzigd of lampen worden verwisseld.

De compacte afmetingen en de intuïtieve bediening maken een eenvoudige inzet in krappe ruimtes mogelijk. Automatisch sluitende deuren bieden te allen tijde een hoge mate aan veiligheid voor de bediener, omdat heffen namelijk alleen mogelijk is met gesloten deuren. Een optionele vergrendeling op de deuren biedt extra veiligheid.

EKM 202 banner

Meer dan nieuw design

Het totale draagvermogen is vergroot tot 215 kg. Ook op de mast is aanvullende opbergruimte gecreëerd; bijvoorbeeld voor pennen, scharen of ander gereedschap dat tijdens het orderpicken of onderhoud nodig is. Naast het nieuwe design heeft de EKM een onderhoudsvrije AC-aandrijving gekregen, waarmee snelheden tot 8 km/h worden bereikt. Voor de meer intensieve inzet is een 120 Ah lithium-ion accu leverbaar, als alternatief voor de standaard, onderhoudsvrije 192 Ah AGM accu. Beide varianten zijn voorzien van een ingebouwde lader met geïntegreerde spiraalkabel.

Geïntegreerde waarschuwingsverlichting voor inzet in publieke ruimten, optionele geleidingswielen voor inzet in smalle gangpaden en een 2-inch display met easyACCESS-module (slimme sleuteltechnologie met toegangscodes of  transponderkaarten) maken de facelift compleet.

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?