0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar ESC 316/316z

ESC 316/316z

  • 2.800 - 6.200 mm
  • 1.600 kg
  • Ergonomische zitpositie voor een optimaal zicht rondom
  • Hoge snelheid en krachtige acceleratie
  • Hoge restdraagvermogens en krachtige hefmotor
  • Multifunctionele hendel voor eenvoudige bediening
  • Draaistroomtechniek voor dynamische cycli

Stapelaar ESC 316/ 316z

Onze ergonomische en krachtige elektrische meerij stapelaars met dwarsgeplaatste bediening ESC 316/316z zijn de uitstekende kracht bij het stapelen op grote hoogte en bij het transporteren over langere afstanden. Dankzij sterke hef- en rijmotoren is de efficiëntie bij de omslag van goederen gewaarborgd. Dankzij onze draaistroomtechniek kunt u rekenen op een maximaal vermogen bij een gering verbruik. Moet u bij het transport ook oneffenheden in de ondergrond overwinnen, dan is de ESC 316z de perfecte keuze. De initiële heffing, waarbij de wielarmen onafhankelijk van de vorken worden opgetild, maakt het mogelijk om veilig over dergelijke oneffenheden te rijden. Aan ergonomie en veiligheid is bij de constructie van deze stapelaars veel aandacht besteed. Het elektrische stuursysteem zorgt voor gemakkelijk manoeuvreren en de multifunctionele hendel verschaft een maximale controle over alle hef- en rijfuncties, zonder de hendel los te hoeven laten. Bovendien zorgt de zijdelingse zitpositie voor een vermoeidheidsvrij zicht rondom, zodat frequente richtingsveranderingen geen probleem vormen.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Heeft u nog vragen?