0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische palletwagen ESD 120

ESD 120 (met duolift)

  • 1.660 - 1.960 mm
  • 2.000 kg
  • Ideaal voor een rendabel transport van twee pallets tegelijk.
  • Zeer robuust chassis voor een lange levensduur.
  • Opklapbare stoel voor zowel zittend als staand werken.
  • Soepele besturing voor comfortabele bediening.
  • Smalle constructie voor krappe ruimtes.

Elektrische stapelaar ESD 120

De compacte en wendbare ESD 1 manoeuvreert in krappe ruimtes net zo superieur als tijdens het transport van lasten over langere afstanden. Dankzij de opklapbare stoel is zowel zittend als staand werken mogelijk. De stapelaar heeft een breedte van slechts 760 mm en is ideaal voor het positioneren van pallets tegen de wanden van een vrachtwagen of bij blokstapeling. Bij duolift verplaatst de ESD 1 probleemloos twee pallets tegelijk, wat leidt tot een maximale omslag in uw magazijn. Ergonomisch en nekvriendelijk werken is ook bij veelvuldige richtingsveranderingen gegarandeerd dankzij de dwarsgeplaatste zitplaats. Het centraal geplaatste display, waarop alle belangrijke functies altijd zichtbaar zijn en de elektrische besturing voor gemakkelijk manoeuvreren zorgen voor nog meer comfort.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ESD 120 2.000 kg 1.960 mm 12 km/h 2.260 mm 24 V

Heeft u nog vragen?