0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage EJD 118i

EJD 118i (met duolift)

  • 1.000 - 1.520 mm
  • 1.800 kg
  • Flexibele universele stapelaar voor de meest uiteenlopende toepassingen.
  • Slimme combinatie van de voordelen van palletwagens en stapelaars.
  • Innovatieve lithium-ion accu met geïntegreerde laadtechnologie.
  • Stabiel rijgedrag gecombineerd met hoge wendbaarheid.
  • Minimaal geluidsniveau dankzij silentDRIVE.

Stapelaar EJD 118i

Met een laag eigen gewicht en hoge wendbaarheid is onze compacte en veelzijdige elektrische stapelaar EJD 118i de perfecte kracht voor ruimtebesparend gebruik op een vrachtwagen of het transport van twee pallets tegelijk op hellingen en oneffen vloeren. De EJD 118i belooft maximale efficiëntie dankzij zijn toekomstbestendige lithium-ion accu met geïntegreerde laadtechnologie voor een maximale flexibiliteit. De koppeling ProTracLink zorgt voor een stabiel rijgedrag, terwijl de standaard proportionele hydraulica gecontroleerd heffen en dalen garandeert. Door de smalle monomast van de stapelaar is het zicht rondom altijd optimaal, bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden in een filiaal waar klanten aanwezig zijn. Reflectoren voor een betere zichtbaarheid en een lange dissel met voldoende ruimte tussen truck en bestuurder bieden een hoge mate van veiligheid bij elke toepassing.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EJD 118i 1.800 kg 1.520 mm 6 km/h 1.759 mm 24 V

Heeft u nog vragen?