0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar meeloop banner

Meeloop stapelaar

Maximale prestaties, zelfs voor onervaren bestuurders. Elektrische meeloopstapelaars zijn gemakkelijk en veilig te manoeuvreren, zelfs in smalle ruimtes. De nieuwste AC-technologie zorgt voor een nauwkeurige besturing en bespaart energie. Met talrijke truckopties voor elke toepassing en elke magazijnomgeving.

Kwaliteit heeft vele gezichten: Elektrische meeloopstapelaars EJC en EJD - onze nieuwe stapelaars voor korte afstanden

Kies voor maximale flexibiliteit in uw magazijn - met onze nieuwe elektrische stapelaars EJC en EJD. Ontworpen voor hoge prestatie-eisen over korte afstanden. Met de grootste hefhoogtevariatie op de markt. Superieur in hoogte. Veilig en intuïtief te bedienen. 

Dit zijn de voordelen van onze meeloopstapelaars EJC en EJD

Zo efficiënt als nooit tevoren:
Met lithium-ion technologie als drijvende kracht

Voor het verbeteren van uw efficiëntie bieden wij u een breed scala aan krachtige trucks. Bovendien zijn al onze EJC en EJD elektrische meeloopstapelaars verkrijgbaar met de modernste lithium-ion technologie.

Of het nu gaat om hogere hefsnelheden en meer handlingprestaties (EJC) of de hoogste productiviteit (EJD) - met een Jungheinrich stapelaar kiest u niet alleen voor een uitstekend energiebeheer, maar ook voor meer rendement bij elke toepassing.

Vraag direct een offerte aan door contact op te nemen via onderstaand contactformulier!

Misschien ook interessant

Heeft u nog vragen?