0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar ERD 220

ERD 120/ 220 (met sta-platform)

  • 1.500 - 2.905 mm
  • 2.000 kg
  • Belading van vrachtwagens met etages, horizontaal transport en gebruik als stapelaar
  • Zuinige aandrijving
  • Configuratie op maat
  • Flexibel en wendbaar
  • Verschillende platformen

Stapelaar ERD 120/ 220

De veelzijdige en krachtige elektrische meeloop stapelaars ERD behoren tot de meest aanpasbare machines in ons aanbod. Afhankelijk van het gebruiksscenario kunnen het platform, de aandrijving, de accutrog en de hefmasten individueel worden aangepast. Zo kan met het optionele drivePLUS de rijsnelheid duidelijk verhoogd worden. In combinatie met de duolift, waarbij twee pallets gelijktijdig worden verplaatst, resulteert dat in een buitengewoon efficiënte omslag. Dankzij het compacte formaat blijven de ERD meeloop stapelaars zeer wendbaar en daardoor perfect geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens. De krachtige draaistroommotor zorgt daarbij voor constant hoge omslagprestaties bij een gering verbruik. Dankzij de onderhoudsvrije motoren zonder koolborstels kan men rekenen op een lange inzetsituatie. De nodige energie onttrekken de ERD stapelaars aan duurzame loodzuur accu's of desgewenst aan onze geavanceerde lithium-ion accu's.

Li-ion

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Gegarandeerde topprestaties.

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Heeft u nog vragen?