0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage ERD 220i grau

ERD 220i (met duolift)

  • 3.760 mm
  • 2.000 kg
  • Meest compacte truck in zijn klasse.
  • Ruim staplatform met stabiele bescherming aan drie zijden.
  • Speciaal ontworpen voor het veeleisend laden en lossen van vrachtwagens.
  • Beste prestatiewaarden op de markt.
  • Flexibele hefmast die tot het 3e liggerniveau reikt.

Stapelaar ERD 220i

De ERDi is een innovatie die aan vele eisen voldoet in slechts een enkele truck. Een stapelaar voor transport van twee pallets tegelijk die ultracompacte afmetingen combineert met stalen topbescherming aan drie zijden en een ruim staplatform. Waar vroeger een grote en zware accutrog was, passen nu de compacte lithium-ion accumodules elegant in het truckdesign. Een richtinggevend concept waarvoor Jungheinrich meerdere prijzen heeft ontvangen. Een bijzonder highlight is de herkenning van de vrachtwagenomgeving: de truck remt automatisch, wat betekent dat de belastende rit op de laadbrug veel rugvriendelijker is. In slecht verlichte laadruimten van vrachtwagens gaat de werklamp automatisch aan wat het opnemen van de pallets vergemakkelijkt. Als het druk is in het omslagmagazijn, neemt de ERDi met zijn ultracompacte afmetingen zeer weinig ruimte in en blijven de bestuurders toch veilig beschermd. De ERDi kan twee pallets boven elkaar opnemen en dankzij de drievoudige hefmast stellinghoogtes tot 3.760 mm bereiken ‒ beter kan niet.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Reviews

Onafhankelijke tests door journalisten laten het beste zien hoe onze trucks in de praktijk presteren. 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ERD 220i 2.000 kg 3.760 mm 12,5 km/h 2.358 mm 24 V

Heeft u nog vragen?