0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stage ERD 220i grau

ERD 220i

  • 3.760 mm
  • 2.000 kg
  • Elektrische stapelaar voor snel en veilig rijden op hellingen
  • Eenvoudige handling van lasten in krappe opslagruimtes
  • Twee platformvarianten geschikt voor elke magazijnlay-out
  • Vrachtwagendetectie met automatische snelheidsbegrenzing
  • Efficiënt aandrijfconcept voor uitstekende prestaties

Stapelaar ERD 220i

Dankzij het compacte ontwerp en de robuuste constructie is de wendbare en duurzame elektrische stapelaar ERD 220i de perfecte keuze voor een veeleisende inzet in het omslagmagazijn of voor lange ritten met één of twee pallets. Hier gaat geavanceerde technologie gepaard met maximale functionaliteit. De hoge efficiëntie bij de omslag wordt gegarandeerd door duolift, de verplaatsing van twee pallets tegelijk, terwijl een krachtige rijmotor met sterke acceleratie en wendbaar rijgedrag voor de nodige stuwkracht zorgt. Het stabiele chassis met hoge zijdelingse bescherming, het ruime staplatform en de talrijke geavanceerde functies voor de optimale besturing van de truck, zoals vrachtwagendetectie met automatische snelheidsbegrenzing, zorgen voor maximale veiligheid en een maximaal comfort tijdens het werken.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ERD 220i 2.000 kg 3.760 mm 12,5 km/h 2.358 mm 24 V

Heeft u nog vragen?