0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage ESD 120_220

ESD 220 (met duolift)

  • 1.660 mm
  • 2.000 kg
  • Ideaal om met twee pallets tegelijk een vrachtwagen te laden en lossen.
  • Sterk chassis voor zeer grote belastingen.
  • Ergonomische zitpositie voor een optimaal zicht rondom.
  • Elektrische besturing voor moeiteloos manoeuvreren.
  • Compacte constructie voor krappe magazijnomgevingen.

Stapelaar ESD 220

Onze veelzijdige en krachtige ESD 2 doet het bij het manoeuvreren in krappe ruimtes even goed als tijdens het transport van goederen over langere afstanden. Afhankelijk van het gebruik kan de stapelaar worden aangepast aan uw individuele gebruiksomstandigheden. Met een breedte van 820 mm schittert de ESD 2 met maximale efficiëntie in korte gangpadbreedtes, bij het positioneren van pallets tegen de wanden van een vrachtwagen of bij blokstapeling. Duolift, d.w.z. het transport van twee pallets tegelijk, zorgt voor een maximale omslag in het magazijn. Uitstekend zicht rondom en ontspannen werken, zelfs bij vaak wisselen van rijrichting, worden mogelijk gemaakt door de zijdelingse rijpositie. Het overzichtelijke display met alle belangrijke functies en de soepele elektrische besturing zorgen voor nog meer gebruiksgemak.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ESD 220 2.000 kg 1.660 mm 9,1 km/h 2.185 mm 24 V

Heeft u nog vragen?