0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage ERE 225a
  • 125 mm
  • 2.500 kg
  • Compact design voor smalle gangpaden.
  • Efficiënte, procesbetrouwbare uitvoering van routinetaken.
  • Precieze palletverwerking en geoptimaliseerde transportroutes dankzij nauwkeurige lasernavigatie.
  • Uitgebreide veiligheidssystemen voor gebruik tijdens gemengde toepassingen.
  • Korte terugverdientijd dankzij procesoptimalisatie.

Automatische elektrische palletwagen ERE 225a

Onze betrouwbare en veelzijdige EREa neemt als automatisch geleid voertuig (AGV) steeds terugkerende transporttaken over. De EREa is met zijn lange vorken ontworpen voor het transport van meerdere pallets en is dus de perfecte keuze om de efficiëntie van uw transportprocessen te verhogen. Een 2,8kW-draaistroommotor zorgt voor constante prestaties op de lange afstand. De robuuste constructie met stalen chassis en gesloten chassisstructuur biedt meer veiligheid. Veiligheidssystemen zoals de standaard personenbeveiligingsscanner waarborgen het veilige gebruik van onze automatisch geleide voertuigen tijdens gemengde toepassingen. Afhankelijk van de snelheid wordt de rijweg gescand op obstakels: in de rijrichting en in bochten. De navigatie vindt plaats met lasernavigatie. Hiervoor kunnen reflectoren op de rijweg of een combinatie van reflectoren en omgevingskenmerken worden gebruikt. De AGV is gebaseerd op onze serietrucks en kan probleemloos in bestaande IT-structuren worden geïntegreerd of als stand-alone systeem gebruikt, maar kan ook in bestaande fabrieksstructuren of in een nieuwbouwproject worden ingezet.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ERE 225a 2.500 kg 125 mm 7,2 km/h 3.666 mm 24 V

Soortgelijke producten

Heeft u nog vragen?