0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Heftruck huren

Heftruck huren

Een heftruck huren doet u bij Jungheinrich

De huur heftrucks van Jungheinrich staan voor u klaar. Onze vloot bestaat uit verschillende huur heftrucks, elektrische palletwagens, stapelaars, reachtrucks en orderpickers in heel Europa. In alle soorten, maten en capaciteiten. Betrouwbaar, modern en binnen 24 uur beschikbaar. Wij helpen u snel en professioneel een heftruck te huren!

Onze deskundige medewerkers staan u graag met raad en daad ter zijde om de juiste heftruck te huren. Niet alleen leveren wij voor u de passende heftruck. Indien gewenst zoeken we voor u ook de juiste aanbouw- of randapparatuur. Jungheinrich huur hef,- en magazijntrucks zijn gemiddeld niet ouder dan twee jaar. Onze trucks beschikken dus altijd over de nieuwste, productiefste, zuinigste en meest milieuvriendelijke technieken.

Heftruck huren oogst

Onze huurvloot

Van palletwagen tot heftruck en van reachtruck tot smalle gangen truck. Met de grootste huurvloot van Europa vindt u bij ons een truck voor iedere inzet. Bovendien is onze huurvloot voorzien van de modernste technieken. Een tijdelijke piek, een bijzonder project of extra seizoensdrukte? Welke uitdaging u ook heeft, wij bieden u altijd de perfect passende truck bij uw klus. Binnen 24 uur geleverd!

Heftruck verhuur: de voordelen

Wilt u extra capaciteit tijdens seizoenspieken, uitval overbruggen of wilt u profiteren van financiële voordelen? Wanneer er een extra of tijdelijke behoefte aan transport is, zijn onze huurtrucks de beste keuze. Of het nu voor een dag, een maand of een jaar is, Jungheinrich is uw betrouwbare partner als u heftrucks of palletwagens op korte termijn nodig hebt.

Heeft u nog vragen?