0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich Nieuws

Nieuws 2020

Nieuws 2020

productnieuws

Voor de handling en het stapelen van twee pallets tegelijk vernieuwt Jungheinrich zijn serie duo stapelaars. Compacter dan ooit, voorzien van talrijke handige eigenschappen en passend voor elke inzet: de EJD familie. 

Lees hier meer
Productnieuws

Jungheinrich breidt zijn aanbod elektrische palletwagens uit met een nieuw instapmodel: de Ameise PTE 1.1 met lithium-ion accu. De truck is de logische vervolgstap op de handpalletwagen en maakt het werk makkelijker en ergonomisch verantwoord.

Lees hier meer
Wet- & Regelgeving

Per 1 juli 2020 heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een wijziging van het Arbeidsomstandighedenbesluit doorgevoerd. Het is niet meer toegestaan om een werkkooi, werkbak of werkplatform in combinatie met een heftruck te gebruiken.

Lees hier meer
Huurvloot

hagebau Logistics kiest voor de huurtrucks van Jungheinrich. De logistieke divisie van hagebau Groep ruilt zijn diesel heftrucks in voor elektrisch aangedreven intern transportmaterieel. Door de overstap is de logistieke operatie flexibeler en kostenefficiënter.

Lees hier meer
Productnieuws

Met de EJD 222 serie heeft Jungheinrich er nieuwe, dubbeldek meeloop stapelaars bij. De serie biedt meer hefvermogen, meer masttypes en meer wendbaarheid dankzij de verkorte L2-maat.

Lees hier meer
Productnieuws

De ERC 216zi stapelaar met een geïntegreerde lithium-ion accu heeft er twee nieuwe familieleden bij. Het zijn de modellen zonder wielarmheffing en een breedspoor variant. Met deze extra modellen met 1.4 en 1.6 ton hefvermogen is het nog makkelijker om de juiste stapelaar te kiezen.

Lees hier meer
Coronavirus

Jungheinrich heeft maatregelen genomen om de potentiële impact van het coronavirus op de toeleveringsketens en de productie tot een minimum te beperken. 

Lees hier meer
Beurzen & evenementen

Jungheinrich annuleert deelname aan de intralogistieke vakbeurs LogiMAT in Stuttgart van 10 t/m 12 maart 2020 vanwege de progressieve verspreiding van het coronavirus.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?