0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar Jungheinrich
productnieuws

Kortste stapelaars op de markt: de EJD

Voor de handling en het stapelen van twee pallets tegelijk vernieuwt Jungheinrich zijn serie duo stapelaars. Compacter dan ooit, voorzien van talrijke handige eigenschappen en passend voor elke inzet: de EJD familie. 

De EJD familie telt drie verschillende duo-stapelaars voor het gelijktijdig opnemen, vervoeren en plaatsen van twee pallets: een op de steunpoten en een op de vorken. De EMD 118i gaat met zijn monomast tot een totaalgewicht van 1.800 kg (800 en 1.000 kg) en een hefhoogte van 1.520 mm. De EJD 120 gaat een stapje verder met 2.000 kg (1.000 en 1.000 kg) en 2.100 mm hefhoogte. Topper in het segment is de EJD 222, met zijn capaciteit van 2.000 kg (1.000 en 1.000 kg) en een hefhoogte van 2.905 mm.  

Compactste in zijn klasse

Kenmerkend voor alle modellen is de uiterst compacte bouw. De EJD heeft de kortste L2-maat in de markt en dat maakt hem bijzonder wendbaar en makkelijk inzetbaar in krappe ruimtes. Daarbij zijn de stapelaars veilig in het gebruik. De lange, licht sturende dissel heeft vier automatisch geregelde zones die de snelheid van de truck bepalen. Deze hangt af van de disselhoek en zorgt zo voor extra veiligheid voor de voeten van de bediener.

Het lagere accucompartiment verbetert het zicht op de vorken en dankzij verschillende leverbare vorkbreedtes zijn de trucks geschikt voor een grote variatie aan lasten. Voor een optimale stabiliteit laat de EJD zelf de steunpootheffing dalen als de vork hoger heft dan 1.800 mm.

Praktische details

De EJD-modellen zijn naar keuze te leveren met een toegangssysteem naar keuze: contactsleutel, PIN-code of transponder. Nieuw hierbij is de optie om de truck automatisch uit te schakelen bij vijf minuten inactiviteit. Met zijn nieuwe ontwerp past de EJD-serie helemaal in de huidige Jungheinrich-familie. Het karaktervolle design, de zuinige en krachtige motoren en praktische details, zoals de heldere reflectoren en een gasveer-ondersteunde batterijdeksel maakt de handling van pallets makkelijker en veiliger.

Bekijk meer stapelaars >

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?