0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
ERC 216zi Lithium-ion Stapelaar
ERC216zi

Nieuwe uitvoeringen van stapelaar met geïntegreerde lithium-ion accu

De compacte ERC 216zi stapelaar met een geïntegreerde lithium-ion accu heeft er twee nieuwe familieleden bij.

Het zijn de modellen zonder wielarmheffing en een breedspoor variant: de ERC 2i en de ERC 2bi. Met deze extra modellen met 1.4 en 1.6 ton hefvermogen is het nog makkelijker om de juiste stapelaar te kiezen.

De lithium-ion accu is centraal in de trucks van de ERCi-familie geplaatst en dat biedt mogelijkheden voor een totaal nieuw ontwerp. Het resultaat? Stapelaars die minstens 170 mm korter zijn dan vergelijkbare trucks. Hiermee zijn de stapelaars uit de ERCi-familie veruit de meest compacte en wendbare op de markt.

Nieuwe modellen: ERC216zi stapelaar

De stapelaar ERCi zonder initiële heffing is bedoeld voor enkelvoudige lasten tot 1.600 kg. De vaste steunpoten zijn aan de voorzijde verzwaard, waardoor de stabiliteit van de ERCi groter is geworden. De andere nieuwkomer is de breedspoor variant ERCbi. Deze truck is  speciaal ontworpen voor de behandeling van speciale goederen, dwarspallets of gesloten pallets. De wielarmen staan om de last heen, zodat de vork vrij op de grond kan worden neergelaten zoals bij vrijdragende heftrucks.

Veiligheid rondom de truck

De constructie van een vast staplatform en vaste wanden voor de bediener bieden een perfecte allround bescherming van drie kanten. Het beschermdak is opnieuw ontworpen en zeer slank gehouden. Het optionele glazen panoramadak biedt daarbij goed zicht op hogere werkposities. De bedieningselementen op de volledig vernieuwde smartPILOT elektrische dissel zijn intuïtief en met één hand te gebruiken. De dissel is op vijf standen in hoogte instelbaar.

Nieuwe masten

Door gebruik te maken van een nieuw type mast met dezelfde profielen als de contragewichttrucks van Jungheinrich, hebben de trucks ook een hogere restcapaciteit van minstens 100 kg. Bovendien zorgt het nieuwe dempingssysteem voor een soepele mastovergang.

Nog veiliger

Met de optionele assistentiesystemen wordt het werken met de stapelaars nog veiliger en makkelijker. Zo waakt operationCONTROL voor overbelasting van het restdraagvermogen en krijgt de bediener een optisch, akoestisch en voelbaar waarschuwingssignaal. Het positionCONTROL-hulpsysteem maakt het mogelijk om eenvoudig en snel hefhoogtes voor te programmeren en te kiezen. Zo kunnen ook minder ervaren medewerkers de goederen snel en veilig opslaan en ophalen.

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?