0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Instapmodel lithium-ion palletwagen: de Ameise PTE 1.1
Productnieuws

Instapmodel lithium-ion palletwagen: de Ameise PTE 1.1

Jungheinrich breidt zijn aanbod elektrische palletwagens uit met een nieuw instapmodel: de Ameise PTE 1.1 met lithium-ion accu. De truck is de logische vervolgstap op de handpalletwagen en maakt het werk makkelijker en ergonomisch verantwoord.

De Ameise PTE 1.1 is het instapmodel van een serie van zeven modellen elektrische palletwagens die Jungheinrich aanbiedt. Met een hefvermogen van 1.100 kg, fijngevoelig elektrisch rijden en heffen en een zeer compacte bouw is de Ameise PTE 1.1 met lithium-ion accu het ideale alternatief voor de handpalletwagen. Moeiteloos brengt hij lasten van ruim 1.000 kg naar hun bestemming en neemt daarmee de gebruiker een flinke zorg uit handen.

Super compact en veilig

Dankzij zijn zeer compacte afmetingen is de Ameise PTE 1.1 ideaal voor het gebruik in krappe ruimtes, zoals winkels, kleine magazijnen of werkplaatsen. Zelfs met de dissel rechtop, want de truck is voorzien van een veilige kruipstandschakelaar. Daarnaast zorgen de handige oplooprollen in de vorkpunten voor een soepele opname van pallets met onderlatten. De PTE 1.1 is leverbaar met vier verschillende vorkmaten, van 520 x 800 tot 685 x 1.150 mm.

Onderhoudsvrije lithium-ion accu

Met een eigen gewicht van 112 kg heeft hij een hefvermogen van 1.100 kg in huis. De energie haalt hij uit zijn onderhoudsvrije plug-and-play lithium-ion accu (24V/20Ah), die makkelijk handmatig uitneembaar en snel op te laden is.

Handig in gebruik

De Ameise PTE 1.1 is voorzien van een handige magneetsleutel die ongeautoriseerd gebruik voorkomt en makkelijk de truck in- en uitschakelt. Het rijden en heffen gebeurt intuïtief met de vlinderschakelaars en overzichtelijke drukknoppen. De LED-accu indicator informeert over de beschikbare energie in de lithium-ion accu.  

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?