0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Jungheinrich nieuws hagebau
Huurvloot

hagebau stapt over op elektrische huurvloot

hagebau Logistics kiest voor de huurtrucks van Jungheinrich. De logistieke divisie van hagebau Groep ruilt zijn diesel heftrucks in voor elektrisch aangedreven intern transportmaterieel. Door de overstap is de logistieke operatie flexibeler en kostenefficiënter.

In de vijf logistieke centra van hagebau Logistics rijden nu nog diesel heftrucks van verschillende merken. Deze worden gefaseerd buiten dienst gesteld en ingeruild voor 200 elektrische huurtrucks van Jungheinrich. Met de gehuurde elektrische heftrucks verlaagd hagebau Logistics zijn operationele kosten en zijn ecologische voetafdruk. Vergeleken met verbranders uit dezelfde categorie, is de CO2 uitstoot van de nieuwe Jungheinrich trucks liefst 42% lager.

Wanneer onverwachts extra heftrucks nodig zijn, kan Jungheinrich deze snel leveren. Ook haalt Jungheinrich de heftrucks op die overbodig zijn geworden. Deze flexibiliteit voorkomt overcapaciteit en garandeert een hoge beschikbaarheid van trucks, ook tijdens seizoenspieken. Shareholders van hagebau mogen ook gebruik maken van de overeenkomst en profiteren mee van de voordelige voorwaarden.

Over hagebau Logistics

hagebau Logistics is de logistieke divisie van hagebau Groep, een internationaal opererende groothandelaar en retailer van bouwmaterialen, hout en tegels. Met meer dan 1.750 Europese vestigingen in onder meer Duitsland, Oostenrijk, België en Nederland en 1.350 medewerkers behaalde de Groep in 2018 een omzet van 6,88 miljard euro.

meer over heftrucks huren

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?