0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar Jungheinrich EJD222
Productnieuws

Nieuwe stapelaar-serie met dubbel voordeel

Met de EJD 222 serie heeft Jungheinrich er nieuwe, dubbeldek meeloop stapelaars bij. De serie biedt meer hefvermogen, meer masttypes en meer wendbaarheid dankzij de verkorte L2-maat.

De trucks uit de EJD 222 serie vallen op door hun hefhoogtes tot 2.905 mm met een maximaal hefvermogen van 2,2 ton op de steunpoten en gelijktijdig 1 ton op de vork. Op deze manier is het mogelijk om een grote variatie aan goederen tegelijk op te nemen, te vervoeren en af te zetten. Dat werkt tijdbesparend en makkelijk.

Stapelaar Jungheinrich EJD222

Nieuwe features

Bij de ontwikkeling van de nieuwe serie is speciale aandacht uitgegaan naar de keuze in masten. Er zijn 12 masttypes beschikbaar, variërend van enkel-, twee- en drievoudige telescoopmasten voor de beste verhouding tussen hefhoogte en doorrijhoogte.

Het andere belangrijke kenmerk van de nieuwe EJD 222 serie is de verkorte L2-maat. Deze is verkleind tot 783 mm waardoor de trucks ook in zeer krappe ruimtes inzetbaar zijn. De nieuwe EJD trucks zijn beschikbaar zowel met conventionele loodzuur accu’s als met lithium-ion accu’s. Dankzij de 3-fase AC-techniek met keuze voor ECO-mode zijn de trucks zeer energie-efficiënt en krachtig.   

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?