0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar ESC 214/214z/216/216z

ESC 214/214z/216/216z

  • 2.800 - 6.200 mm
  • 1.400 - 1.600 kg
  • Een truckbreedte van slechts 820 mm voor geringe gangpadbreedten
  • Maximale snelheid en acceleratie
  • Hoge restdraagvermogens en krachtige hefmotor
  • Ergonomische zitpositie voor een optimaal zicht rondom
  • Zeer robuust chassis voor zeer grote belastingen

Stapelaar ESC 214/ 214z/ 216/ 216z

De compacte en robuuste elektrische stapelaars met dwarsgeplaatste bediening, type ESC van de 2-serie, zijn ideaal voor intensieve toepassingen over lange afstanden. Dankzij de compacte design met slechts 820 mm breedte zijn ze perfect voor krappe magazijnomgevingen, zoals blokstapeling en overtuigen ze door een bijzonder robuust chassis voor veeleisende toepassingen.Daarom zijn ze uitgerust met een krachtige hefmotor, die in combinatie met de solide hefmast veilig stapelen mogelijk maakt, zelfs op grote hoogtes. De krachtige rijmotor zorgt voor een efficiënt transport van goederen. Dankzij de draaistroomtechniek haalt de ESC hoge snelheden waardoor hij een grote bijdrage levert aan de efficiëntie in uw magazijn. Daarbij vormt frequent veranderen van rijrichting geen probleem. Dankzij de zijdelingse zitpositie bewaart de bestuurder te allen tijde het overzicht en de elektrische besturing zorgt voor minder stuurbewegingen. Deze ergonomische bediening draagt rechtstreeks bij aan de veiligheid in uw magazijn.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Heeft u nog vragen?