0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar EJD 220

EJD 220 (met duolift)

  • 1.660 - 2.560 mm
  • 2.000 kg
  • Geïntegreerde wielarmheffing met dubbele belading
  • Krachtige, onderhoudsvrije 1,6 kW-draaistroomrijmotor
  • Schommelkoppeling ProTracLink voor een hoge stabiliteit
  • Exacte lastpositionering en kruipgang
  • Multifunctionele disselkop voor intuïtieve bediening

Stapelaar EJD 220

De flexibele en robuuste EJD 220 duolift-stapelaar combineert de prestatiekenmerken van een palletwagen en een stapelaar in één machine. Daardoor kan deze universele stapelaar zowel worden gebruikt voor het laden en lossen van vrachtwagens als voor de opslag en uitslag van goederen. Een bijzonder voordeel bij goederentransport is de duolift. Twee pallets kunnen gelijktijdig getransporteerd worden, wat resulteert in een aanzienlijke efficiëntiestijging bij de omslag. De bijzonder robuuste constructie van de stapelaar maakt een probleemloze omslag van zware lasten mogelijk. Voor de nodige rijveiligheid zorgt ons gepatenteerde ProTracLink systeem, dat garant staat voor een gelijkmatige verdeling van de last. De hefbare wielarmen zorgen dan weer voor het veilig overrijden van oneffenheden in de vloer.Bovendien zijn de EJD 220 duolift stapelaars uitgerust met een krachtige draaistroommotor. Die wordt gevoed door duurzame accu's met zijdelingse verwisselmogelijkheid. Zo kunnen ze ook perfect worden gebruikt in een meerploegendienst.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Soortgelijke producten

Heeft u nog vragen?