0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar EJC 112z

EJC 112z met wielarmheffing

  • 2.500 - 4.700 mm
  • 1.200 kg
  • Veelzijdig inzetbaar dankzij wielarmheffing.
  • Wendbaar en compact dankzij de geringe gangpadbreedte.
  • Proportionele hydraulica voor gevoelig heffen en dalen.
  • Alle parameters in één oogopslag dankzij 2-inchdisplay.
  • Geïntegreerde lader voor eenvoudig opladen van de accu.

Stapelaar EJC 112z

De wendbare en flexibele stapelaars EJC 112z kunnen voor uiteenlopende taken worden gebruikt. Met hun extra wielarmheffing beschikken deze trucks over een hoge bodemvrijheid, waardoor ook grotere vloeroneffenheden, drempels en hellingen snel en probleemloos kunnen worden overwonnen. Optioneel kan de wielarmheffing ook worden gebruikt voor het transport van twee pallets. Wielarm- en mastheffing werken daarbij onafhankelijk van elkaar. En ook in krappe ruimten blijven de EJC 112z-trucks dankzij hun compacte ontwerp bijzonder wendbaar. De proportionele hydraulica garandeert daarbij dat ook zware lasten zacht en nauwkeurig kunnen worden gestapeld en opgehaald. Dat ontziet zowel de last als de heftruck en uw magazijninfrastructuur. De krachtige draaistroomtechniek wordt gevoed via duurzame accu's, die snel en eenvoudig kunnen worden opgeladen met de geïntegreerde lader. Voor een nog flexibelere inzet zijn de EJC 112z-trucks ook verkrijgbaar met onze innovatieve lithium-ion techniek.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EJC 112z 1.200 kg 4.700 mm 6 km/h 1.933 mm 24 V

Heeft u nog vragen?