0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
48V Teaser Picture

Lithium-ion heftrucks

Lithium-ion heftrucks van Jungheinrich zijn duurzaam, energie-efficiënt en veilig in gebruik. Bijna ons complete aanbod aan heftrucks is beschikbaar met een lithium-ion accu. Wij gebruiken lithiumijzerfosfaat (LiFePo) in onze lithium-ion accu’s. Dat maakt van onze lithium-ion accu’s efficiënte en duurzame heftruck accu’s. Dankzij tussentijds laden, profiteert u van extreme korte laadtijden. En door de verbeterde efficiëntie verbruiken onze lithium-ion accu’s ook nog eens 20% minder energie. 

Voordelen lithium-ion heftrucks

✓ Volledig onderhoudsvrij
✓ Lithium-ion accu’s gaan tot 3x langer mee dan conventionele accu’s
✓ Kostenbesparend dankzij het verdwijnen van wisselaccu’s en acculaadruimtes
✓ Altijd beschikbaar dankzij tussenladingen
✓ Korte oplaadtijden voor een snelle inzet
✓ Met 100% Tevredenheidsgarantie en 8 jaar garantie op alle lithium-ion accu’s

Lithium-ion heftrucks met nieuw design

Wij hebben speciale lithium-ion heftrucks ontwikkeld. Bij deze trucks is de lithium-ion accu geïntegreerd in het truckontwerp. Het grote voordeel? De trucks hebben een kortere lengtemaat, wat ze wendbaarder, compacter en dus efficiënter maken. Met het verdwijnen van de accutrog profiteert de bestuurder van meer bewegingsvrijheid.

Lithium-ion accu’s en laders

Lithium-ion accu’s van Jungheinrich zijn onderhoudsvrij. Het bijvullen met demi-water is niet nodig en ook speciale acculaadruimtes en afzuiginstallaties behoren tot het verdelen. U bespaart hiermee ruimte, kosten en tijd. Gebruikt u voor het laden van de accu onze speciale lithium-ion lader? Dan profiteert u optimaal. 

Energie opslag systeem voor lithium-ion heftrucks

Met ons energie opslag systeem voor lithium-ion heftrucks bent u een stuk flexibeler en zijn uw energiekosten lager. Het opslagsysteem bestaat uit powerbanks, die energie uit het netwerk opslaan. Door energie op te slaan, spreidt u het energieverbruik over de dag uit en vangt u ongewenste piekbelastingen op. Zonder extra kosten voor de energiepieken kunt u meerdere lithium-ion trucks tegelijkertijd laden. Opgeslagen energie kan ook voor andere doelen worden gebruikt, zoals het laden van elektrische bedrijfswagens.

Elektrisch rijden is de toekomst. Neem contact met ons op om de voordelen voor uw magazijn te ontdekken.

Heeft u nog vragen?