0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Meeloop / meerij stapelaar ERC 214 216 bi

ERC 214bi/216bi

  • 2.400 - 6.000 mm
  • 1.400 - 1.600 kg
  • Compact & krachtig door lithium-ion accu.
  • Geschikt voor het transporteren van speciale lasten.
  • Geschikt voor gesloten pallets / europallets dwars.
  • Intelligente assistentiesystemen garanderen de veiligheid.
  • Slimme ergonomische features voor moeiteloos werken.

Stapelaar ERC 214 bi/ 216bi

De krachtige elektrische stapelaar ERC bi is standaard uitgerust met lithium-ion technologie – voor een revolutionair, extreem compact design. Zo wendbaar deze truck is, zo groot zijn ook de taken die hij aankan. De vorken kunnen op de grond worden neergelaten dankzij de verbrede wielarmen. Op deze manier kan de ERC bi flexibel speciale lasten heffen en onder gesloten pallets rijden. De breedspoormodellen ERC zijn ontworpen voor in- en uitslag op grote hoogtes tot 6 m. Ze transporteren goederen over middellange tot lange afstanden. Perfecte ergonomie dankzij het stabiele, gedempte staplatform en smartPILOT met automatische centraalstelling, die eenhandige besturing mogelijk maakt. Dankzij de goede doorkijk door de mast en de panoramaruit (optie) in het beschermdak heeft de bestuurder altijd een goed zicht tijdens het stapelen.

Li-ion

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Gegarandeerde topprestaties.

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Heeft u nog vragen?