0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stapelaar EJC 112 met laadbrugcomfort

EJC 112 met laadbrugcomfort

  • 2500 - 4300 mm
  • 1200 - 1200 kg
  • Flexibele toepassing voor kleine hellingen en oneffenheden in de vloer
  • Hoge omslagprestaties en zuinig door onderhoudsvrije AC-draaistroom rijmotor
  • Wendbaar en compact dankzij zeer korte voorbouwmaat
  • Fijngevoelig heffen en dalen met toerentalgeregelde hydraulische motor

Stapelaar EJC 112rz

De disselboomstapelaars uit de EJC 1-serie bewijzen hun kracht waar men goederen over korte afstanden transporteert en tot op een hoogte van 3.600 mm instapelt. Door de geringe voertuigbreedte is de EJC ook in de krapste ruimtes zeer licht en veilig te manoeuvreren. Hierbij helpt ook de mogelijkheid om, met rechtopstaande dissel te rijden in kruipgangmodus. Daarbij komt de krachtige motor met 24 V AC-draaistroomtechniek. Het optimale rendement garandeert een hoge snelheid en sterke acceleratie in elke situatie - de beste voorwaarden voor een snelle en efficiënte goederenomslag.

Met laadbrugcomfort wordt een eenvoudige wielarmheffing geactiveerd. Daarmee wordt voornamelijk vooraan bij de wielarmen de afstand tot de vloer duidelijk groter. Het voordeel: eenvoudig over drempels, oneffen vloeren en/of kleine hellingen heen rijden.

Nog een voordeel: de hefregeling. De bediener kan de lasten zeer precies resp. fijngevoelig heffen. Daarmee wordt in het bijzonder het instapelen van grote lasten in krappe stellingen vereenvoudigd. Door het zeer geringe geluidsniveau bij langzaam heffen worden de werkzaamheden nog aangenamer.

De proportionele hefregeling zorgt ervoor dat de lasten bijzonder behoedzaam op de vloer of in de stelling afgezet kunnen worden.

De benodigde energie haalt de EJC 112 uit accu’s met capaciteiten tot 200 Ah. Een geïntegreerde lader (optie) biedt het eenvoudig en betrouwbaar opladen van de ingebouwde accu bij elk 230 V stopcontact. Optioneel ook met snellader.

Praktische opbergvakken op de instrumentenkap en aan de voorzijde zorgen ervoor dat u altijd alle benodigde hulpmiddelen zoals pen, mes of documenten bij de hand heeft.Li-ion

Technologie

Li-ion accu’s presteren beter dan loodzuur accu’s. U kunt de accu verder 'leegrijden' en profiteert van een constantere spanning: dat zorgt voor meer kracht dan met loodzuur accu’s. Ook als de accu bijna leeg is. Dankzij een verbeterde efficiëntie verbruiken ze ook nog eens 20% minder energie. 

Features

Soortgelijke producten

Heeft u nog vragen?