0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische trekker EZS 7280
  • 28.000 kg
  • Automatische parkeerrem en terugrolbeveiliging bij hellingen.
  • Comfortabele werkplek met pedaalopstelling zoals in een auto.
  • Kleine draaicirkel dankzij grote stuurinslag.
  • Optimale corrosiebescherming dankzij KTL-coating.
  • Hoge energie-efficiëntie dankzij twee 10 kW-tractiemotoren.

Elektrische trekker EZS 7280

De robuuste en extreem sterke high performance trekker EZS 7280 is de beste keuze voor het transport van zware lasten, bijvoorbeeld op luchthavens of in de industrie. Hij schittert zowel in binnen- als in buitentoepassingen over lange afstanden met een maximum trekvermogen van 28.000 kg. Vooral bij het transport van grote lasten op hellingen komen zijn sterke kanten tot hun recht: stoppen en vertrekken is dankzij de automatische parkeerrem en hellingsvertrekhulp probleemloos mogelijk. De kleine draaicirkel en desgewenst geavanceerde lithium-ion accu's zorgen voor een maximale efficiëntie tijdens het rijden. De zittrekker biedt een ergonomische werkplek met lage instap, een verstelbare stuurwielpositie en een pedaalopstelling zoals in een auto. De KTL-coating van het chassis beschermt de truck ook in gure weersomstandigheden. Voor de bestuurder zijn er als optie weerbestendige cabines verkrijgbaar, naar keuze met draai- of schuifdeur.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Towing capacity load Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EZS 7280 28.000 kg 25 km/h 3.045 mm 80 V

Heeft u nog vragen?