0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische trekker EZS 350
  • 5.000 kg
  • Krachtige, onderhoudsvrije draaistroom rijmotor.
  • Intuïtieve bediening dankzij het multifunctionele stuurwiel jetPILOT.
  • Veilig en stabiel rijden in bochten dankzij hulpsysteem curveCONTROL.
  • Uitvoering op maat voor een optimale werkplek.
  • Vanaf de bestuurderspositie gemakkelijk bereikbare koppeling.

Elektrische trekker EZS 350

Onze robuuste en efficiënte trekkers EZS 350 combineren een maximaal rijcomfort met een optimaal vermogen en een maximale veiligheid. In de trolleytrein met een draagvermogen tot 5.000 kg komen zijn sterke punten zeer goed tot hun recht: als harmonisch systeem met Jungheinrich GTE aanhangers beweegt hij probleemloos grotere en middelzware lasten van A naar B. De zuinige en krachtige draaistroommotor overtuigt met een hoog vermogen, een gering energieverbruik en een efficiënte energieterugwinning dankzij generatorisch remmen. Voor het veilig rijden in bochten zorgen het rijhulpsysteem curveCONTROL en de automatische parkeerrem met terugrolbeveiliging, die trekker en aanhanger bij stilstand beveiligt. Geperfectioneerde ergonomie en techniek staan garant voor een veilig en rendabel gebruik. Moeiteloos op- en afstappen, intuïtief en voorzichtig rijden zoals in een personenwagen, praktische bediening met slechts één hand, ledverlichting en tal van individuele aanpassingsopties – zo ziet een optimale bestuurdersplaats eruit.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Towing capacity load Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EZS 350 L Std 5.000 kg 12,5 km/h 1.390 mm 24 V

Heeft u nog vragen?