0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische trekker EZS 130 banner
  • 3.000 kg
  • Individualiseerbare trekker voor KLT-aanhangers.
  • Zeer smalle constructie met een breedte van 600 mm.
  • Lager energieverbruik en hogere efficiëntie.
  • Verbeterde cabine en geoptimaliseerde ergonomie.
  • Tal van accessoires voor uiteenlopende toepassingen.

Elektrische trekker EZS 130

Onze veelzijdige en compacte EZS 130 is een zeer smalle elektrische trekker voor het trekken van aanhangers tot 3.000 kg. Door zijn geringe breedte van slechts 600 mm is hij geknipt voor het behendig transporteren van kleine onderdelen in plaatsbesparende aanhangers of het distribueren van materiaal in de productie. Een ander pluspunt is zijn aanpasbaarheid, omdat de trekker door het aankoppelen van meerdere aanhangers eenvoudig kan worden aangepast aan elke toepassing. Een krachtige 24 V-draaistroommotor met krachtige acceleratie zorgt voor continu hoge prestaties bij een gering energieverbruik. Verbeterde ergonomie en een geoptimaliseerde cabine voor de bestuurder garanderen een maximaal rijcomfort, zelfs bij langdurig gebruik. Het lage staplatform voor gemakkelijk in- en uitstappen, drie selecteerbare rijprogramma's en intelligente assistentiesystemen om de rijveiligheid te verhogen, maken flexibel en veilig werken in elke situatie mogelijk.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Towing capacity load Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EZS 130 3.000 kg 10,5 km/h 1.315 mm 24 V

Heeft u nog vragen?