Prijzen heftrucks

Prijzen heftruck

Hoe duur is een heftruck?

Er zijn vele soorten heftrucks op de markt. Het assortiment loopt uiteen van palletwagens en elektrische heftrucks tot aan kapitaalintensieve smalle gangen trucks. Om de prijs van een heftruck te bepalen is het belangrijk om vooraf te bepalen welke heftruck geschikt is voor de geplande werkzaamheden. Wij kunnen voorzien in speciaalbouw en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Factoren die de prijs van heftrucks bepalen

De prijs van een heftruck hangt af van verschillende factoren. Zware heftrucks met veel vermogen zijn duurder dan lichte heftrucks. Ook de accucapaciteit, de soort hefmast en de uitvoering van de bestuurdersplaats (bijvoorbeeld met een complete cabine, verwarming enzovoorts) hebben invloed op de prijs.

Stage AM 22 Prijs palletwagen

De Jungheinrich hand palletwagen is een onmisbare hulp in het magazijn en in de productie. Gemakkelijk te bedienen, voordelig aan te schaffen en robuust gebouwd. Onze hand palletwagens zijn verkrijgbaar vanaf € 300,-.

Bekijk onze palletwagens

Elektrische palletwagen EJE 116/118/120 Prijs elektrische palletwagen

De elektrische palletwagen is dé economische, ergonomische en vooral zeer snelle oplossing voor het transport van goederen over korte, middellange of zelfs lange afstanden. Onze elektrische palletwagens zijn verkrijgbaar vanaf € 3.950,-.

Bekijk onze elektrische palletwagens

Stapelaar EJC 212/214/216/220 Prijs stapelaar

De stapelaar wordt gebruikt voor het hoog heffen van pallets en het transporteren van goederen over korte afstanden. De Jungheinrich stapelaars zijn verkrijgbaar vanaf € 2.500,-.

Bekijk onze stapelaars

Reachtruck ETV 318/320/325/ETM 325 Prijs reachtruck

Onze compacte reachtruck is uitermate geschikt om pallets zowel op grote hoogte te heffen als over langere afstanden te transporteren. De Jungheinrich reachtrucks zijn verkrijgbaar in prijsklassen van € 25.000,- tot € 50.000,-.

Bekijk onze reachtrucks

Elektrische heftruck 2-serie Prijs heftruck

Heftrucks zijn na hand palletwagens de meest verkochte trucks op de markt. De heftruck is leverbaar met elektro-, diesel- of LPG-motor. De Jungheinrich heftrucks zijn verkrijgbaar in prijsklassen van € 13.950,- tot € 40.000,-.

Bekijk onze heftrucks

Orderpicktruck ECE 310 Prijs orderpicktrucks

Jungheinrich levert orderpicktrucks voor het picken van goederen op vloerniveau en op grote hoogtes. Onze horizontale orderpicktrucks zijn verkrijgbaar in de prijsklassen van € 9.000,- tot € 28.000,-, onze verticale orderpicktrucks in prijsklassen van € 15.000,- tot € 60.000,-.

Bekijk onze orderpicktrucks

Smalle gangen truck EKX 410/516 Prijs smalle gangen truck

Smalle gangen trucks zijn ideaal voor het in- en uitstapelen van pallets op zeer grote hoogtes. De trucks gaan bovendien zeer efficiënt met ruimte om. De Jungheinrich hoogbouwtrucks zijn verkrijgbaar in prijsklassen van € 45.000,- tot €100.000,-.

Bekijk onze smalle gangen trucks

ook interessant

Heeft u nog vragen?