0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Hand palletwagen / heftrucks

Hand palletwagen

Onze palletwagens zijn onderhoudsvrij en sterk. De bediening is licht en door de robuuste bouw is de hand palletwagen een veelzijdig en betrouwbare pallettruck. Palletwagens zijn geschikt voor gebruik in het dagelijkse werk en kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. De stille palletwagen is ideaal om mee te nemen in de vrachtwagen. De compacte palletwagen vindt zijn draai in elke kleine ruimte en de wegende palletwagen maakte elke order klaar voor verzending.

De palletwagen biedt uitkomst wanneer u niet altijd kan beschikken over een stabiele elektriciteitsverbinding, zoals op locatie of in de vrachtwagen. Dankzij het hydraulische pompsysteem staan palletwagens altijd klaar voor gebruik.

Met tientallen varianten hebben wij gegarandeerd een passende oplossing voor u.

Palletwagen kopen

Palletwagens komen in allerlei soorten en maten. Maar welke palletwagen past het beste bij uw inzet? Gebruikt u de palletwagen in kleine ruimtes? Wilt u de palletwagen in een vochtige omgeving gebruiken? Bij het kopen van een palletwagen is het belangrijk om in kaart te brengen hoe vaak de palletwagen ingezet wordt. Bepaal vooraf in welke omstandigheden en hoe en welke lasten u met de palletwagen wil vervoeren. Pas dan kunt u een weloverwogen keuze maken.

We hebben verschillende soorten palletwagens in ons aanbod: van basismodellen met een draagvermogen van 500kg tot sterke palletwagens met 3000kg draagvermogen, die perfect geschikt zijn voor het vervoeren van zware lasten. Speciaal gemaakt voor kleine ruimtes tot gebruik op grote afstanden. Voor elk warehouse hebben wij een geschikte palletwagen.

Palletwagen van rvs

In natte omgevingen is de gegalvaniseerde palletwagen de perfecte oplossing. Door het toepassen van een corrosiewerende coating (zinklaag) zijn de afzonderlijke staaldelen betrouwbare wijze beschermd tegen roest. De corrosiebestendige palletwagen wordt vooral in de voedingsmiddelenindustrie en fruitteeltbedrijven gebruikt.

Palletwagens veilig en ergonomisch gebruiken

Door palletwagens op een verantwoorde manier te gebruiken, voorkomt u schade aan personen, de last en de werkomgeving. Een belangrijke tip voor het gebruik van een palletwagen, is dat u altijd voor de palletwagen uitloopt. Zorg ervoor dat bij het werken met een palletwagen de aanvaardbare duw- en trekkrachten niet worden overschreden en bedien de palletwagen altijd met twee handen.

Wilt u een palletwagen kopen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Misschien ook interessant

Heeft u nog vragen?