Hand palletwagen / heftrucks

Hand palletwagen

Onze hand palletwagens zijn onderhoudsvrij en sterk. De bediening is licht en door de robuuste bouw is de hand palletwagen een veelzijdig en betrouwbare pallettruck. De hand palletwagen is ideaal geschikt voor het dagelijkse, veelzijdige werk en kan voor verschillende doeleinden worden ingezet: de stille palletwagen voor meenemen in de vrachtauto, de schaarhefwagen als ergonomische werktafel, de wegende palletwagen voor het controleren en gereedmaken van zendingen en de extra lange vorken voor speciale lasten.

Wanneer u niet altijd kan beschikken over een stabiele elektriciteitsverbinding, zoals op locatie of in de vrachtwagen, biedt de hand palletwagen uitkomst. Zonder afhankelijk te zijn van energiebronnen, staat de pompwagen altijd klaar voor gebruik.

Met tientallen varianten hebben wij gegarandeerd een slimme oplossing voor u in huis.

Welke hand palletwagen voor welke inzet

Hand palletwagens komen in allerlei soorten en maten. Maar welke palletwagen past het beste bij uw inzet? Het is belangrijk om in kaart te brengen hoe vaak de hand palletwagen ingezet wordt, voor welke taken en welke lasten u met de hand palletwagen zal vervoeren. Pas dan kunt u een weloverwogen keuze maken.

We hebben verschillende soorten hand palletwagens in ons aanbod: van basismodellen met een draagvermogen van 500kg tot de sterke hand palletwagen met 3000kg draagvermogen, die perfect geschikt is voor het vervoeren van zware lasten.

In natte omgevingen is de gegalvaniseerde palletwagen de perfecte oplossing. Door het toepassen van een corrosiewerende coating (zinklaag) worden de afzonderlijke staaldelen betrouwbare wijze beschermd tegen roest. De corrosiebestendige palletwagen wordt vooral in de voedingsmiddelenindustrie en fruitteeltbedrijven gebruikt.


Schaarhefwagens zijn de meest veelzijdige palletwagen en kunnen zowel als heftafel, klaarzettafel of werkbank worden gebruikt. De schaarhefwagen is geschikt om pallets en magazijnbakken op uw ergonomische grijp- en werkhoogte klaar te zetten. Door de last met enkele slagen te verhogen, ontziet u de rug en kunt u lasten tot verschillende hoogten heffen.

Gebruik de hand palletwagen veilig en ergonomisch

Door de hand palletwagen op een verantwoorde manier te gebruiken, voorkomt u schade aan personen, de last en de werkomgeving. Een belangrijke tip voor het gebruik van een pompwagen, is dat u altijd voor de palletwagen uitloopt. Zorg ervoor dat bij het werken met de hand palletwagen de aanvaardbare duw- en trekkrachten niet worden overschreden en bedien de hand palletwagen altijd met twee handen.

Heeft u nog vragen?