0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische trekker EZS C40
  • 4.000 kg
  • Superelastic (SE) aandrijfwiel en extra bodemvrijheid.
  • Krachtige, onderhoudsvrije draaistroommotor.
  • Veilig rijden in bochten dankzij curveCONTROL.
  • Impulsbesturing.
  • Halfautomatische ontgrendeling van de koppeling op afstand (optie).

Elektrische trekker EZS C40

De flexibele en rendabele trekker EZS C40 is de perfecte oplossing voor een gecombineerd binnen- en buitengebruik. Gladde industriële vloeren of oneffen buitenterrein – de superelastische banden zorgen steeds voor een optimale tractie. De veelzijdige trekker schittert ook bij het werken met speciale aanhangers of bij het trekken van trolleytreinen met speciale aanhangers.De goed zichtbare en gemakkelijk bereikbare koppeling staat garant voor efficiënt en voorzichtig werken. Geconcentreerde kracht wordt geleverd door een zuinige 24 V-draaistroommotor met hoog vermogen, een krachtige acceleratie en hoge eindsnelheden. Voor flexibiliteit zorgt de universele koppeling voor verschillende aanhangertypes.Gemakkelijk op- en afstappen dankzij een laag staplatform ontlast de bestuurder bij frequente stops. Voor comfort en veiligheid zorgen de geringe afstand tussen de bestuurdersplaats en de last, de ondersteunende rugleuning, het multifunctionele stuurwiel jetPILOT evenals diverse veiligheidssystemen.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

Features

Modeloverzicht

Model Towing capacity load Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EZS C40 4.000 kg 12,5 km/h 1.659 mm 24 V

Heeft u nog vragen?