0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Interne transportmiddelen | heftrucks | stellingen

Interne Transportmiddelen

Til uw interne logistiek naar een hoger niveau

Om goederen en pallets in een magazijn te verplaatsen worden interne transportmiddelen ingezet. De meest bekende interne transportmiddelen zijn heftrucks, stapelaars, reachtrucks, orderpicktrucks en palletwagens.

Interne transportmiddelen van Jungheinrich

Jungheinrich heeft meer dan 600 varianten palletwagens, heftrucks en magazijntrucks en voor iedere inzet hebben wij de juiste oplossing. Onze 160 service monteurs staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar, zodat uw interne transportmiddelen nooit stil komen te staan.

Onze palletwagens hebben een lichte bediening en zijn robuust gebouwd. Ons aanbod bestaat uit instapmodellen, schaarhefwagens, wegende palletwagens, palletwagens in RVS-uitvoering en palletwagens met lange vorken.

Lees hier meer

Onze elektrische meerij/meeloop palletwagens zijn efficiënt, energiezuinig en betrouwbaar. Het compacte design maakt onze elektrische palletwagens ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes, zoals in vrachtwagens.

Lees hier meer

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Van compacte heftrucks tot de 9 ton heftrucks voor de zwaarste binnen- en buiteninzet.

Lees hier meer

Diesel en LPG heftrucks zijn voordelig in aanschaf. Brandstof, aandrijving, hefhoogte en last zijn factoren die van invloed zijn op uw keuze voor een heftruck met verbrandingsmotor. Wij bieden twee verschillende aandrijvingsconcepten: hydrostaat en de koppelomvormer.

Lees hier meer

Onze reachtrucks zijn energiezuinig, compact en hebben een hoog restdraagvermogen. Ze zijn uitermate geschikt voor distributiecentra, smalle gangen magazijnen en magazijnen met korte draaipunten.

Lees hier meer

Onze horizontale en verticale orderpicktrucks hebben een lage instap, meerdere opbergmogelijkheden, een ergonomisch design en zijn volledig aan te passen aan de bestuurder.

Lees hier meer

Onze elektrische trekkers hebben een goede grip, tractie op gladde of oneffen vloeren en dankzij het remvermogen wint de trekker energie terug tijdens het verminderen van de snelheid. Onze elektrische trekkers zijn verkrijgbaar met treingewichten van 1.000 kg tot 25.000 kg.

Lees hier meer

Onze smalle gangen trucks zijn zeer zuinig, beschikken over de modernste techniek en het magazijnnavigatiesysteem beperkt menselijke fouten tot een minimum. Wij hebben 2 soorten smalle gangen trucks: man-up (ook in te zetten bij orderpicking) en man-down.

Lees hier meer

Met speciale uitvoeringen biedt Jungheinrich aan verschillende industrieën nieuwe manieren om hun transport- en productieprocessen in te richten: optimaal afgestemd op de behoeften, maximaal efficiënt, veilig en toekomstgericht. 

Lees hier meer

Energie-efficiënte, zuinige interne transportmiddelen

Onafhankelijke testen laten zien dat onze interne transportmiddelen bijzonder energiezuinig zijn en een hoge productiviteit garanderen. Onze trucks zijn zo zuinig dat wij een 2 Ploegen Garantie geven op onze trucks: één keer laden is goed voor een tweeploegen inzet.

Met lithium-ion altijd direct te gebruiken

Een groot deel van onze interne transportmiddelen kunnen wij leveren met een onderhoudsvrije lithium-ion accu. Korte oplaadmomenten, zoals tijdens de koffiepauze of lunch, zijn niet schadelijk voor de accu. Daardoor wordt het mogelijk om het interne transportmiddel tijdens meerploegendiensten zonder wisselaccu’s te gebruiken, wat de productiviteit, veiligheid en efficiëntie vergroot.

Van elektrische palletwagens, reachtrucks, stapelaars tot trekkers en Automatic Guided Vehicles (AGV’s): bijna ons hele gamma is leverbaar met lithium-ion accu’s. Onze heftrucks en magazijntrucks zijn ook achteraf uit te rusten met een lithium-ion accu.

Veiligheid in het magazijn

Het is belangrijk dat heftruck chauffeurs en magazijnmedewerkers weten hoe ze interne transportmiddelen veilig en verantwoord gebruiken. Een heftruck opleiding leert de medewerker hoe hij of zij de heftruck, palletwagen of magazijntruck kan bedienen en zo de veiligheid voor zichzelf als zijn omgeving te verzekeren.

Wij geven heftruck trainingen voor de elektrische palletwagen, elektrische stapelaar, heftruck, smalle gangen truck en de reachtruck.

Heeft u nog vragen?