0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
EKS_215a

EKS 215a (AGV)

  • 2.750 - 6.000 mm
  • 1.500 kg
  • Veelzijdige, compacte AGV voor veilig gebruik bij gemengde toepassingen.
  • Hefhoogte tot 6 m en vrijdragende vorken voor hoge flexibiliteit.
  • Eenvoudige bediening met intuïtieve interactiemogelijkheden.
  • Rendabel gebruik 24/7 dankzij de lithium-ion technologie.
  • Eenvoudige koppeling met ERP-systemen via Jungheinrich Logistics Interface.

Hoogheffende AGV EKS 215a

Als compact en veelzijdig automatisch geleid voertuig (AGV) is onze EKS 215a de perfecte keuze bij efficiënt gemengd gebruik met handmatig bediende trucks en voetgangers in het magazijn en de productie. Het 24V-energieconcept met lithium-ion accu en automatische laadfunctie zorgt naast het modulaire hefmastconcept voor maximale flexibiliteit. Vrijdragende vorken en een hoog restdraagvermogen maken het hanteren van speciale ladingdragers in niet-onderrijdbare stations en het neerzetten in stellingen mogelijk. Een toekomstbestendig veiligheidsconcept met geïntegreerde persoonsbeveiligingssensoren garandeert een hoge mate van veiligheid bij gemengd gebruik. Het gebruiksvriendelijke HMI-touchscreen vereenvoudigt de interactie tussen mens en machine. Automatiseer uw handmatige processen met onze innovatieve allrounder – de EKS 215a.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EKS 215a 1.500 kg 6.000 mm 7 km/h 2.492 mm 24 V

Heeft u nog vragen?