0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stage EJD 222
  • 1.500 - 2.905 mm
  • 2.000 - 2.200 kg
  • Multifunctionele stapelaar voor twee pallets tegelijk.
  • Flexibele in- en uitslag tot een hoogte van 2.905 mm.
  • Grootste aantal hefhoogtes in drie masttypes.
  • Verkrijgbaar met lithium-ion technologie.
  • Tal van assistentiesystemen voor maximale veiligheid.

Stapelaar EJD 222

De veelzijdige en compacte elektrische stapelaar EJD is de perfecte oplossing voor het transporteren van twee pallets tegelijk op hellingen en oneffen vloeren, evenals voor de in- en uitslag op hoogtes tot 2.905 mm. De efficiënte trucks maken indruk met hun stabiele rijgedrag en maximale wendbaarheid – zelfs in krappe omstandigheden. Door twee pallets tegelijk te heffen, werkt de EJD twee keer zo snel als een conventionele stapelaar. Intelligente assistentiesystemen, een lange veiligheidsdissel met 4-trapse voetbescherming, reflectoren en een optimaal zicht op de vorkpunten zorgen voor maximaal veilige werkomstandigheden. De moderne draaistroommotor overtuigt met indrukwekkende prestaties, een hoog rendement en de beste energie-efficiëntie. Comfortabel werken dankzij drie flexibel selecteerbare rijprogramma's en een standaard gevoelig proportionele hydrauliek voor gecontroleerd heffen en dalen.

Li-ion

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Gegarandeerde topprestaties.

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Heeft u nog vragen?