0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Stage ERC 215a

ERC 213a/ 217a

  • 3.100 - 4.400 mm
  • 1.300 - 1.700 kg
  • Compact design voor smalle gangpaden.
  • Efficiënte, procesbetrouwbare uitvoering van routinetaken.
  • Geoptimaliseerde transportroutes dankzij nauwkeurige lasernavigatie.
  • Uitgebreide veiligheidssystemen voor verschillende toepassingen.
  • Korte terugverdientijd dankzij procesoptimalisatie.

Automatische stapelaar ERC 213a/ 217a

Onze betrouwbare en veelzijdige ERCa neemt als automatisch geleid voertuig (AGV) steeds terugkerende transporttaken over. De ERCa is met zijn compacte design de perfecte keuze om de efficiëntie van uw transportprocessen in krappe ruimtes te verhogen. Een 2,8 kW-draaistroommotor zorgt voor constante prestaties en de elektrisch geregelde, krachtige hefmotor voor zacht, geruisloos heffen en dalen – ook op grote hefhoogtes. De robuuste constructie met stalen chassis en gesloten chassisstructuur biedt meer veiligheid. Veiligheidssystemen zoals de standaard persoonlijke beveiligingsscanners waarborgen het veilige gebruik van onze automatisch geleide voertuigen tijdens gemengde toepassingen. Afhankelijk van de snelheid wordt de rijweg gescand op obstakels: in de rijrichting, de lastrichting en in bochten. De navigatie vindt plaats met lasernavigatie. Hiervoor kunnen reflectoren op de rijweg of een combinatie van reflectoren en omgevingskenmerken worden gebruikt. De AGV stapelaar is gebaseerd op onze serietrucks en kan probleemloos in bestaande IT-structuren worden geïntegreerd of als stand-alone systeem worden gebruikt.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ERC 213a 1.300 kg 4.400 mm 9 km/h 2.393 mm 24 V
ERC 217a 1.700 kg 4.400 mm 7 km/h 2.393 mm 24 V

Heeft u nog vragen?