0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrotrekker EZS C40

Elektrotrekker

Een elektrotrekker is de efficiënte oplossing voor het vervoeren van veilingkarren, aanhangers, Deense karren en aanhangwagens. De elektrotrekkers van Jungheinrich zijn ergonomisch, veilig en efficiënt in gebruik. Met 7 modellen, die u naar wens kan aanpassen, is er altijd een geschikt model voor uw bedrijf.

Elektrotrekkers zijn geschikt voor diverse toepassingen en worden veel gebruikt in meubelzaken, tuincentra, op veilingen en op luchthavens. Wij beschikken over verschillende soorten elektrotrekkers. Onze kleinste elektrotrekker, de EZS 010, is door zijn compacte bouw en wendbaarheid goed te gebruiken in krappe ruimten. En onze EZS 350 meerij elektrotrekker verplaatst moeiteloos grotere en middelzware lasten van A naar B. 

Onze trekkers zijn naar wens aan te passen. Heeft u net als Waterdrinker, exporteur en groothandel van bloemen en planten, een elektrotrekker op maat nodig? Als fabrikant van onze eigen elektrotrekkers bieden wij onze seriemodellen ook aan als maatwerk. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Van meeloop tot automatische elektrotrekkers

Onze elektrotrekkers zijn krachtige machines met een trekkracht voor treingewichten van 1.000 kg tot 28.000 kg. Van meeloop elektrotrekkers voor kleine lasten tot geautomatiseerde elektrotrekkers voor repeterende werkzaamheden. De elektrotrekkers zijn beschikbaar met verschillende koppelingen voor diverse inzetsituaties en zijn naar wens aan te passen. Van dichte cabines tot optionele systemen voor meer gebruikersgemak en veiligheid.  

Elektrotrekker EZS 010 Elektrotrekker EZS 010

Treingewicht: tot 1000 kg

Bekijk deze truck


Elektrotrekker ezs c40 Elektrotrekker EZS C40

Treingewicht: tot 4000 kg

Bekijk deze truck


EZS130 Elektrotrekker EZS 130

Treingewicht: 3000 kg

Bekijk deze truck


Elektrotrekker ezs 350 Elektrotrekker EZS 350

Treingewicht: tot 5000 kg

Bekijk deze truck


Elektrotrekker ezs 570 580 590 5100 Elektrotrekker EZS 570 - 5100

Treingewicht: 7000 tot 10.000 kg

Bekijk deze truck


Elektrotrekker ezs 7280 Elektrotrekker EZS 7280

Treingewicht: tot 28.000 kg

Bekijk deze truck


Loodzuur en lithium-ion elektrotrekkers

Onze elektrotrekkers zijn verkrijgbaar met loodzuur accu en lithium-ion accu. Met lithium-ion accu beschikt u over een elektrotrekker die altijd klaar staat voor gebruik. Dankzij de extreem korte oplaadtijden en accuwissels die tot het verleden behoren, profiteert u van tijdwinst en efficiëntie.

Veiligheid en ergonomie

Onze elektrische trekkers bieden comfort aan de bestuurder. Het ergonomische stuurwiel of dissel, de lage opstap, de snel toegankelijke schakelaars en de eenvoudige lader maken het werken gezond en comfortabel. Dankzij de superelastische banden heeft de elektrotrekker optimale tractie om ook op zeer gladde of oneffen vloeren zijn werk doen. Assistentiesystemen zoals curveCONTROL en speedCONTROL zorgen voor meer veiligheid voor de bediener en zijn omgeving. 

Heeft u nog vragen?