0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
ISM Online modules Jungheinrich

Modules ISM online

ISM Online is een intuïtief te bedienen webapplicatie, die vele rapportagemogelijkheden biedt. Voordeel: maximale transparantie van uw vlootgegevens en een kostenoptimale structurering van uw vloot.

We bieden u in totaal zeven modules, die individueel kunnen worden gecombineerd: Basis, Bedrijfskosten, Onderhoudsmanagement, Veiligheid, Productiviteit, Accu Management* en Toegangsregeling.

De modules Basis, Bedrijfskosten en Onderhoudsmanagement zijn bestemd voor het rapporteren van contractgegevens en de kosten.

 • Module Basis
  De module Basis helpt u een vestigingsoverkoepelend overzicht te houden van alle equipement binnen uw vloot
 • Module Bedrijfskosten
  Bent u geïnteresseerd in een gedetailleerd overzicht van uw kosten, facturen, serviceberichten en bedrijfsuren? Dan is deze module precies wat u nodig heeft
 • Module Onderhoudsmanagement
  Met de module Onderhoudsmanagement heeft u op ieder moment het volledige overzicht van alle onderhoudsbeurten en veiligheidscontroles.

De modules Veiligheid, Productiviteit, Accu management* en Toegangsregeling vullen de vlootanalyse aan. Deze modules worden in combinatie met voertuigcomponenten (toegangscontrole, datarecorder met schoksensoren en zenders) gebruikt. De in de trucks ingebouwde componenten sturen geregistreerde data via een gateway naar het managementportaal, waar deze worden gecombineerd met de bedrijfseconomische gegevens en zo een omvattende informatiebasis bieden.

 • Module Veiligheid
  Met deze module verhoogt u de veiligheid in uw magazijn en vermindert u tegelijkertijd de kosten voor schade dankzij toegangscontrole, bestuurdersbeheer en schokregistratie.De heftruck wordt online op een computer geconfigureerd.
 • Module Productiviteit
  U wilt uw vloot nog productiever maken en weten hoe uw voertuigen worden gebruikt? Dan biedt deze module hiervoor de juiste rapportages. Beoordeel het gebruik van de voertuigen en optimaliseer de inzet van uw vloot.
 • Module Accumanagement*
  Met behulp van de module Accumanagement kunt u de accu van uw elektrische heftruck bewaken, onjuiste bedieningen snel identificeren en doelgerichte maatregelen nemen. De gewonnen transparantie helpt u om de levensduur van de accu te verlengen en daarmee onnodige kosten voor onderhoud en de aanschaf van nieuw materieel te vermijden.
 • Module Toegangsregeling
  U wilt uw heftrucks beschermen tegen onbevoegd gebruik? Met de module Toegangsregeling kunt u de toegang eenvoudig online regelen en individueel voor medewerkers, afdelingen en individuele trucks vastleggen. De automatische uitschakeling van niet gebruikte trucks helpt u bovendien om de veiligheid in het magazijn te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen.

Meer informatie aanvragen? Neem contact met ons op.

Heeft u nog vragen?