0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Veiligheid magazijn
Magazijnveiligheid

De 360° bescherming van Jungheinrich

Door de groeiende dynamiek en complexiteit in de logistiek nemen de risico’s in het bedrijf toe. Het volstaat niet langer om slechts enkele risicogebieden af te dekken – een totaalconcept voor de veiligheid in de hele interne logistiek is vereist.

Als familiebedrijf en toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen zijn wij altijd waakzaam. Onze veelvoud aan veiligheidsoplossingen en ondersteunende systemen bieden u een 360°-preventie voor alle risicogebieden in het magazijn. Zo zorgen wij ervoor dat veiligheid in het magazijn daadwerkelijk kinderspel wordt.


Veiligheid magazijn


 

Veiligheid magazijn Alles veilig onder controle

Preventie voor het hele magazijn

Onze 360°-preventie dekt de vijf risicogebieden in het magazijn af. Met de veiligheidsvoorzieningen van Jungheinrich creëert u een veilige omgeving voor mensen, goederen, magazijninrichting, machines en data. Op basis van ruim zestig jaar ervaring helpen wij u om kritische situaties vooraf te signaleren, ongevalsrisico’s te reduceren en de veiligheid in elk deel van het magazijn te vergroten. Tegelijkertijd helpen wij u concurrerend te blijven. Want vergeet niet: meer veiligheid betekent ook meer grip op kosten en betere bescherming van uw kostbare materieel en inrichting.


Neem nu contact op!


Content Sicherheit 3

1. Bescherming van mensen

Veiligheid van mensen gaat voor alles

Op ons totaalconcept omtrent veiligheid kunt u vertrouwen. Wij bieden een groot aantal oplossingen voor de bescherming van uw mensen tegen aanrijdingen met heftrucks en magazijntrucks of andere ongevallen. Omdat de gezondheid van uw mensen ons aan het hart gaat, zorgen we voor een ergonomische inrichting van de werkomgeving. Kortom: uw chauffeurs kunnen altijd veilig, gezond en efficiënt hun werk verrichten.

Veiligheid magazijn Omdat u geen ogen in uw achterhoofd heeft

Persoonsherkenning
De achteruitrijcamera met persoonsherkenning van Jungheinrich vermindert het risico op botsingen door achteruitrijdende heftrucks. Zodra een persoon zich in de gevarenzone bevindt, activeert het systeem een ​​visuele en akoestische melding.

Meer informatie over het beschermen van mensen


Veiligheid magazijn

2. Bescherming van goederen.

Veilige handling van uw waardevolle lading

Uw voorraad is een kostbaar goed. Verschillende systemen helpen u om uw goederen veilig op te slaan en tegelijkertijd tijd en geld te besparen. Daarmee beschermt u niet alleen de goederen en medewerkers in uw magazijn, maar waarborgt u ook de productiviteit en leverbetrouwbaarheid.

Veiligheid magazijn Veilig door de bocht

Jungheinrich curveCONTROL

Met curveCONTROL, het hulpsysteem voor chauffeurs, verhoogt Jungheinrich de stabiliteit van heftrucks en magazijntrucks. De veiligheid van chauffeurs is optimaal gewaarborgd, omdat de snelheid in bochten zo nodig automatisch wordt gereduceerd.

Meer informatie over het beschermen van goederen


Veiligheid magazijn

3. Bescherming van magazijn en inrichtingen.

De basis voor een veilig magazijn

Onze preventiediensten helpen om risico’s te herkennen en aan te pakken voordat ze in een incident uitmonden. Zo blijft uw operatie veilig en worden uw kapitaalgoederen optimaal beschermd.

Veiligheid magazijn Een professioneel advies loont

RI&E voor het magazijn

Met een RI&E speciaal voor uw magazijn verhoogt u de veiligheid. We brengen de risico’s voor u in kaart en stellen een plan van aanpak op om deze risico’s te verminderen en/of te voorkomen. Daarmee voldoet u aan uw plicht volgens de Arbowet. Als u dat wilt, nemen we u zelfs de implementatie van de maatregelen uit handen.

Meer informatie over het beschermen van magazijnen


Veiligheid magazijn

4. Bescherming van machines.

Voor aanzienlijk minder ongevallen.

Met verschillende voorzieningen en regelmatig onderhoud helpen we u om het aantal ongevallen met heftrucks en magazijntrucks te minimaliseren en de beschikbaarheid van uw machines op lange termijn te waarborgen. Daarmee beschermt u niet alleen uw medewerkers, maar reduceert u tegelijk de kosten van reparatie en stilstand. Het resultaat: lagere operationele kosten.

Veiligheid magazijn Voorkom schades

De schoksensor van Jungheinrich.

Met de Jungheinrich schoksensor beschermt u uw machines, goederen en medewerkers. Deze betaalbare sensormodule is eenvoudig te installeren en geeft een visueel of akoestisch signaal bij botsingen met het voertuig. De data die de schoksensoren genereren, verschaft u waardevolle informatie die u helpt om ongevallen en schades in het magazijn tot een minimum te beperken.

Meer informatie over het beschermen van machines


Veiligheid magazijn

5. Bescherming van gegevens.

Zodat alles blijft staan waar het staat

In deze tijd van toenemende digitalisering horen data security en cyber security onderdeel te zijn van elke veiligheidsstrategie. Wij hechten er veel waarde aan dat onze digitale oplossingen aan de hoogste beveiligingsnormen voldoen. Om hackers geen kans te geven, laten wij onze software- en internetoplossingen door onafhankelijke experts certificeren. Op die manier zijn uw waardevolle bedrijfsgegevens optimaal en blijvend beschermd.

Veiligheid magazijn Geef hackers geen kans

Jungheinrich New Fleet Management – gecertificeerde data security

Het uitgebreide vlootbeheersysteem Jungheinrich New Fleet Management stelt u in staat om uw intern transportvloot adequaat te beheren, ongeacht de omvang of complexiteit. Onze webapplicatie is intensief getest op bescherming tegen cyberaanvallen. Onafhankelijke experts hebben het hoge security-niveau van New Fleet Management beloond met erkende certificaten.

Meer informatie over het beschermen van gegevens

Wie aan alles denkt,
maakt veiligheid kinderspel.

Ontdek in de infographic hoe ons totaalconcept u helpt om de veiligheid in elk deel van het magazijn te vergroten.


Veiligheid magazijn

Hebt u vragen over de veiligheid in uw magazijn?

Onze experts adviseren u in de meeste gevallen gratis.


Heeft u nog vragen?