0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
EJE 1i-serie productnieuws

Ideale palletwagen op de vrachtwagen

Met een l2-maat van slechts 416 mm is de Jungheinrich EJEi XS palletwagen de ideale partner aan boord van de vrachtwagen. De truck biedt alle voordelen van een krachtige elektrische palletwagen, terwijl de omvang niet veel groter is dan de maat van een handpalletwagen.

De EJEi XS-serie is ontworpen op basis van een volledig nieuw platform en heeft een L2 maat van slechts 416 mm. Dat biedt veel voordeel bij het werken in de trailer. De chauffeur heeft dankzij de kleine draaicirkel meer ruimte om een pallet op te pakken. Zelfs als u de palletwagen meeneemt kunt u bij een volgeladen trailers soms een extra pallet kwijt.

Supercompacte accu

In het XS-accucompartiment is geen vaste lithium-ion accu gemonteerd, maar een handige, makkelijk te verwisselen ‘koffer-accu’ met een capaciteit van 40Ah. Is de accu leeg, dan pak je hem via de handgreep er zo uit en stop je er een volgeladen wisselaccu in. De accu is volledig onderhoudsvrij en makkelijk op te laden in een aparte lader. Met de ingebouwde lader is laden bij een normaal 230V stopcontact ook gewoon mogelijk.   

Stille kracht

De nieuwe EJE 114i-118i XS doet stiller dan voorheen zijn werk. Het geluidsniveau is spectaculair verlaagd van 70 naar 61 dB(A). Met rijsnelheden van 5 km/uur met en zonder last loopt de palletwagen comfortabel met je mee. De slimme dissel zorgt voor een veilige werkafstand en beperkt automatisch de rijsnelheid als de afstand tot de truck vermindert.

Lichte en stabiele palletwagen

Om de toepasbaarheid en wendbaarheid te vergroten is de breedte over de vork geoptimaliseerd tot 513 en 528 mm. Dankzij de verbeterde ProTracLink blijft de stabiliteit hoog en dat werkt plezierig op de laadklep. De optimale tractie zorgt tevens voor minder slijtage, lagere onderhoudskosten en daarmee een betere levensduurcyclus.

Met de EJEi XS-serie brengt Jungheinrich een nieuwe en nog betere versie van de EJE lithium-ion palletwagen op de markt. Als het gaat om supercompacte en toch krachtige palletwagens met onderhoudsvrije lithium-ion technologie, dan is dit de nieuwe benchmark.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?