0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Li-ion Garantie banner

Tevredenheid Garantie op Li-ion accu’s

Jungheinrich introduceert - naast de garantie van 8 jaar - nu ook 6 maanden 100% Tevredenheid Garantie op haar lithium-ion accu’s. Niet tevreden over de voordelen van lithium-ion techniek? Dan is een omwisseling met loodzuur accu’s snel geregeld. U loopt daardoor geen enkel risico.

Lithium-ion accu’s zetten het segment van de elektrische hef- en magazijntrucks op z’n kop. De krachtige accu’s winnen het van conventionele loodzuur accu’s met toonaangevende prestaties op het gebied van kracht, duurzaamheid, snelle oplaadtijden en een lange levensduur. Onderhoud is helemaal niet meer nodig. Efficiëntie, productiviteit, continue inzetbaarheid en gebruiksgemak worden hiermee gerealiseerd.

100% tevredenheid. Gegarandeerd.

We zijn er zeker van dat we u overtuigen met onze lithium-ion accu’s. Daarom geven wij u een unieke Tevredenheid Garantie. Mocht u binnen 6 maanden niet 100% tevreden zijn, dan mag u - zonder opgave van redenen – kosteloos terugkeren naar een loodzuur accu.

En dat is niet de enige garantie die we geven. Alleen op lithium-ion accu’s van Jungheinrich krijgt u tot 8 jaar volledige garantie. Hoeveel bedrijfsuren uw accu ook draait. Stapt u mee over?

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?