0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Meerij elektrische palletwagen ERE
Elektrische palletwagen

Nieuwe ERE meerij palletwagen

Met trots introduceren wij een nieuwe generatie meerij palletwagens. De nieuwe ERE is betrouwbaarder en efficiënter dan elke andere palletwagen in z’n klasse. De drivePLUS uitvoering is met 14 km/u ook nog eens de snelste palletwagen op de markt. 

Met de nieuwe ERE kunt u tot 15% extra productiviteitsstijging realiseren, wanneer de ERE wordt uitgerust met intelligente hulpsystemen. De nieuwe ERE is op maat samen te stellen. Een compact, nieuw staplatform maakt de ERE ook nog eens de kortste en meest compacte meerij palletwagen. De ERE met dit platform bewijst vooral zijn kracht in kleine opslagruimtes. 

Drie ploegengarantie zonder accuwisselen

De nieuwe ERE meerijpalletwagens bieden tweeploegengarantie. Hiermee garanderen we dat met eén loodzuuraccu, twee ploegendiensten achtereen gewerkt kan worden. Zonder de accu te wisselen of bij te laden. De palletwagen is ook verkrijgbaar als lithium-ion variant. Daarmee is zelfs een drie ploegendienst zonder accuwisselen mogelijk. Opladen verloopt met lithiumtechniek veel sneller, 30 minuten bijladen is al voldoende voor één hele shift. 

MIA en Vamil voordelen

Als u kiest voor de ERE met li-ion accu, dan komt u in aanmerking voor de gunstige fiscale regelingen MIA en Vamil. Met de MIA-regeling (milieu-investeringsaftrek) kunt u 36 procent van de investeringskosten voor de palletwagen aftrekken van de fiscale winst.

Door middel van Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) kunt u daarnaast zelf bepalen wanneer de investeringskosten worden afgeschreven. 

Verbeterde veiligheid

De veiligheid van deze nieuwe generatie ERE is verder verbeterd. Reflectoren en dagrijlichten zorgen voor een betere zichtbaarheid en voorkomen aanrijdingen. Bij de drivePLUS uitvoering is het stabiliteitssysteem curveCONTROL lastafhankelijk. Afhankelijk van de stuuruitslag en het gewicht op de vorken, wordt de rijsnelheid in bochten automatisch begrensd. Dat voorkomt dat goederen of de bestuurder in snel genomen bochten van de truck vallen.

Automatisch beperkte hefslag

Wanneer de ERE is uitgerust met een vast sta-platform en de voeten van de bestuurder uitsteken buiten het platform, remt actieve voetbescherming (optie) de ERE automatisch af tot kruipsnelheid. Met positionCONTROL wordt de hefslag bij het opnemen van een pallet tot een minimum beperkt: wel voldoende vrij van de bodem, maar niet helemaal tot bovenaan geheven. positionCONTROL bespaart niet alleen energie, maar ook tijd. Net als palletCONTROL, dat ervoor zorgt dat de bestuurder precies ver genoeg een pallet met onderlatten inrijdt.

Kom alles te weten over onze nieuwe ERE

Nieuwsbrief inschrijven Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Productnieuws
  • Speciale aanbiedingen & acties
  • Beurzen en evenementen

Schrijf je nu in!

Heeft u nog vragen?