Jungheinrich kwaliteitscerticaten

Code of Conduct

Het naleven van interne bedrijfsrichtlijnen en -regels vinden wij belangrijk. Daarom heeft de Jungheinrich Groep een Code of Conduct aan de hand van onze waarden en normen opgesteld. Deze Gedragscode vormt de basis van ons ethisch handelen en heeft betrekking op alle Duitse en internationale bedrijven binnen de Jungheinrich Groep. De Gedragscode bevordert het ethisch en juridisch correcte gedrag van de Raad van Bestuur, Managers en medewerkers van alle bedrijven binnen de Groep. Wij vragen hen de Gedragscode te onderschrijven en daar naar te handelen.

De Gedragscode van de Jungheinrich Groep is vanuit het Engels naar het Nederlands vertaald. In het geval van tegenstrijdigheden of inconsistenties tussen de Engelse en Nederlandse tekst, is de Engelse tekst bindend en prevaleert te allen tijde boven de Nederlandse tekst.

Downloads

Hieronder kunt u de Gedragscode in het Nederlands of Engels downloaden. Klik op uw rechter muisknop en kies "Doel opslaan als". Of open de pdf in een nieuw venster met uw linker muisknop.

Heeft u nog vragen?