0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Lithium-ion technologie Jungheinrich

Lithium-ion technologie van Jungheinrich

Lithium-ion technologie is een revolutie in de intralogistiek. Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor deze energiezuinige, flexibele accu. Als toonaangevende leverancier van lithium-ion oplossingen maken wij het u makkelijk om te kiezen of over te stappen op deze geavanceerde technologie. Uw bedrijf wordt efficiënter en succesvoller met onze holistische oplossingen, state-of-the-art technologieën, volledig geïntegreerde diensten en uitgebreid portfolio. Met Jungheinrich sluit u geen compromissen.

Wij sluiten geen compromissen - u ook niet.

Holistisch advies. Geen compromissen.

Wij bieden u een lithium-ion oplossing op maat en beloven daarbij geen compromissen te sluiten. Onze specialisten helpen u van begin tot eind en begeleiden u bij elke fase van het traject. Of u kiest voor retrofitting, een volledige overstap op lithium-ion of kiest voor een huur-oplossing.

 • Al 65 jaar een pionier in elektrische intern transportmiddelen
 • Meer dan 10 jaar ervaring met lithium-ion
 • Installatie van meer dan 60.000 lithium-ion accu’s
 • De meeste industriële trucks met lithium-ion ter wereld
 • Alles uit één hand
 • Altijd de juiste lithium-ion oplossing voor uw wensen

Sluit geen compromis en kies voor een partner die u begrijpt. Neem contact op en ontdek uw voordelen.

Baanbrekende technologie. Geen compromis.

Met meer dan 10 jaar ervaring met lithium-ion-technologie profiteert u bij Jungheinrich van de nieuwste, krachtigste en meest hoogwaardige technologieën. Dankzij eigen onderzoek, ontwikkeling en productie bieden wij u een uniek totaalsysteem waarbij accu, lader en heftruck optimaal met elkaar samenwerken.

 • Betrouwbaar hoge prestaties
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Geen speciaal acculaadstation met ventilatie nodig
 • Ongeveer 21% minder CO2-uitstoot in vergelijking met loodzuur accu’s
 • Drie keer langere levensduur en lagere totaalkosten dan conventionele accu’s
 • Snel en tussentijds laden voor extra veel inzetbaarheid
 • In 30 minuten is de accu 50% geladen. Binnen 80 minuten is de accu op 100%
 • Hoge veiligheid tijdens gebruik en laden

Een andere innovatie zijn onze nieuwe trucks met geïntegreerde lithium-ion accu: de ETV 216i reachtruck, de ERC 216zi stapelaar, de ERD 220i stapelaar, de ERE 225i palletwagen en de EJE 1-serie palletwagens. Alle trucks hebben een compleet nieuw ontwerp en een nog efficiëntere en effectievere accutechnologie. Dit levert compacte afmetingen op en maximale wendbaarheid tijdens gebruik. 

Neem contact op en raak geïnspireerd door onze speciale lithium-ion trucks.

Complete logistieke oplossingen. Geen compromis.

Efficiëntie is alles, dat geldt ook voor uw heftrucks en magazijntrucks en daarom willen wij de overstap naar lithium-ion-technologie zo eenvoudig en transparant mogelijk voor u maken. Zonder ingewikkelde communicatie via derde partijen maar alles uit één hand. Zonder compromis.

Het maakt niet uit of u kiest voor retrofit, uw volledige vloot wilt ombouwen, een volledige infrastructuur met laadoplossingen nodig hebt of trucks wilt huren - als de enige full-service provider voor lithium-ion helpen wij u graag en vinden wij altijd de optimale oplossing voor u. Wij begeleiden u van planning tot realisatie en staan daarna natuurlijk altijd voor u klaar met onze accuservice en onze after-sales aanbiedingen.

Met Jungheinrich zit u altijd veilig. Neem contact op en profiteer van de krachtige technologie.

Topprestaties. Geen compromis.

Vertrouwen is goed, garantie is beter. Juist als het om een investering in het eigen bedrijf gaat, wilt u voor 100% op de techniek en de partner kunnen vertrouwen. Bij ons krijgt u hoogwaardige en duurzame lithium-ion-technologie en het gevoel van absolute veiligheid. Met de Jungheinrich Li-ion-Garantie Plus profiteert u van 8 jaar prestatiegarantie op onze hoogwaardige lithium-ion accu's, zodat u zich kunt ontspannen en concentreren op wat belangrijk is: uw werk.

Gegarandeerde topprestaties.

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u van 8 jaar garantie op onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
“Dankzij de lithium-ion-technologie kunnen we de trucks probleemloos op elk gewenst moment laden, zonder dat dit de levensduur van de accu beïnvloedt. Even een kwartiertje of een half uurtje aan de lader tijdens de pauze is voldoende om de trucks continu inzetbaar het houden” - Edward Hagemeijer, dc manager bij Quooker. Lees hier meer over Quooker. 

Wilt u liever geen compromissen sluiten?

Laat ons u adviseren en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst met lithium-ion oplossingen zonder compromissen.


ook interessant

Heeft u nog vragen?