0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Ameise palletwagen stapelaar

Ameise

Ameise en Jungheinrich – twee merken uit dezelfde familie. Ameise werd in 1948 opgericht door dr. Friedrich Jungheinrich, de oprichter van Jungheinrich Groep. Na de eerste elektrische vorkheftruck Ameise 55 in 1953 groeide Ameise uit tot dé betrouwbare partner voor kleinere of startende bedrijven. Al meer dan 70 jaar staat Ameise bekend om zijn betrouwbaarheid en doorzettingsvermogen.

Ameise palletwagens en meer

In Duitstalige landen staat Ameise synoniem voor palletwagens maar Ameise biedt meer. Naast elektrische en hand palletwagens zijn er ook heftafels, elektrische heftrucks, pallet onderstellen, tilhulpen, schaarhefwagens en elektrische trekkers van Ameise. Te herkennen aan zijn kenmerkende turquoise kleur, biedt Ameise praktische en hoogwaardige producten voor een schappelijke prijs. Alles wat u nodig heeft in het magazijn; Ameise heeft het.

Voordelen van Ameise

✓ Eenvoudig in onderhoud en gebruik
✓ Meer dan 70 jaar ervaring
✓ Kwaliteitscontrole door Jungheinrich volgens CE-standaarden
✓ Compact design voor hoge prestaties
✓ Veilig, stabiel, robuust

Ameise en PROFISHOP

Ameise | Jungheinrich Ameise producten zijn eenvoudig te bestellen in de Jungheinrich PROFISHOP webshop. Met meer dan 100.000 producten in verschillende categorieën biedt PROFISHOP u alles voor uw magazijn, werkplaats en kantoor. De webshop is onmisbaar voor alle inkopers uit productie, logistiek, expeditie, inkoop en administratie. Met een uitgebreid serviceteam helpt PROFISHOP u graag bij vragen of een advies op maat.

Bekijk ons complete aanbod!

Ameise en lithium-ion

Ameise blijft zich ontwikkelen en past nieuwe technologieën toe in zijn producten. De nieuwste Ameise palletwagen is de Ameise PTE 1.3 met lithium-ion accu. De PTE is het ideale instapmodel in de categorie elektrische palletwagen met lithium-ion technologie. De palletwagen heft en verplaatst lasten tot 1.300 kg en beschikt over een onderhoudsvrije lithium-ion accu. De Ameise PTE 1.3 is betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en dankzij tussentijds laden altijd beschikbaar. De onderhoudsvrije 48 volt lithium-ion accu wordt gekenmerkt door aanhoudende prestaties, snelle laadtijden en een hogere levensduur.

ook interessant

Heeft u nog vragen?