0172 44 67 89 Service-Hotline Gratis nummer
Contact
Nieuwsbrief
Stage ERC 215a

ERC 215a

  • 3100 - 4000 mm
  • 1500 - 1500 kg
  • Een automatisch, betrouwbaar en zeker proces voor het afhandelen van routine werkzaamheden
  • Geoptimaliseerde transporttrajecten door trajectregeling
  • Gebruik van bestaande rijwegen
  • Binnen korte tijd terugverdiend
  • Eenvoudige integratie in bestaande infrastructuur
  • Weinig ruimte nodig door compacte constructie

Automatische stapelaar ERC 215a

De Auto Pallet Mover (APM) ERC 215a is een automatisch transportsysteem zonder bestuurder op basis van een magazijntruck uit onze serieproductie. Door beproefde techniek met een nauwkeurige navigatie en een uitgebreid beveiligingssysteem te combineren, bereiken we de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid.

De ERC 215a kan als ‘stand alone’ automatisch transportsysteem worden geïmplementeerd, maar het uitgebreide veiligheidspakket maakt ook een inzet in gemixte modus mogelijk, waarin magazijntrucks met menselijke bestuurders en voetgangers in het magazijn samenwerken met de automatische trucks.

De APM kan daardoor ook worden geïntegreerd in de bestaande productieprocessen. Voor de installatie van de ERC 215a is geen ingewikkeld grondwerk nodig. Voor zijn oriëntatie gebruikt hij een laserscanner die op het voertuig is gemonteerd alsmede reflectoren in het magazijn.

Met de ERC 215a worden transportopdrachten op meerdere niveau’s geoptimaliseerd. Geheel aansluitend op uw logistieke processen. Standaard worden de APMs aangesloten op ons eigen Warehouse Management Systeem (Jungheinrich WMS). Maar de ERC 215a kan ook zonder moeite worden opgenomen in uw bestaande WMS. Onze logistieke interface verzorgt daarbij de communicatie tussen alle componenten van de installatie.

Het modulaire systeemontwerp van de APMs creëert de beste voorwaarden om flexibel en snel te reageren op veranderingen in uw processen, zodat de ERC215a het maximale uit uw proces haalt.

Li-ion

Technologie

Li-ion accu’s presteren beter dan loodzuur accu’s. U kunt de accu verder 'leegrijden' en profiteert van een constantere spanning: dat zorgt voor meer kracht dan met loodzuur accu’s. Ook als de accu bijna leeg is. Dankzij een verbeterde efficiëntie verbruiken ze ook nog eens 20% minder energie. 

Features

Heeft u nog vragen?