0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Smalle gangen truck EFX 410/413
  • 3.000 - 7.000 mm
  • 1.000 - 1.250 kg
  • Uniek truckconcept met frontzit en zijdelingse hefmast.
  • Onbelemmerd zicht op de vorken, de lading en de rijweg.
  • Modulaire vermogenspakketten en assistentiesystemen.
  • Regeneratief remmen en dalen.
  • Maximale veiligheid dankzij optioneel personenbeveiligingssysteem.

Smalle gangen truck EFX 410/ 413

De veelzijdige en innovatieve smalle gangen trucks met zwenkkop van de 4-serie zijn onze specialisten voor een gecombineerd gebruik in smalle gangpaden, brede gangpaden en voorzones. Het modulaire truckconcept met frontzit en zijdelings gepositioneerde hefmast biedt een optimaal zicht op de vorken, de last en de rijweg. De truck werkt volgens het man-down-principe, waarbij de vork omhoog beweegt en het bestuurdersstaplatform op de grond blijft.Standaard- en optionele uitvoeringen, zoals het geïntegreerde personeelsbeschermingssysteem of de RFID-besturing zorgen voor optimale snelheidsprofielen en een hoge veiligheid. Effectief energiemanagement met geavanceerde 48 V-draaistroomtechniek waarborgt een maximale omslag bij een gering verbruik.Hulpsysteem warehouseNAVIGATION vergemakkelijkt het werken en maakt een millimeternauwkeurige, zachte lastpositionering mogelijk. De bestuurder profiteert van het intuïtieve bedieningsconcept met grote display, het verstelbare bedieningspaneel, ruime opbergmogelijkheden en ergonomische bedieningselementen.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EFX 410 1.000 kg 7.000 mm 9 km/h 3.134 mm 48 V
EFX 413 1.250 kg 7.000 mm 9 km/h 3.134 mm 48 V

Heeft u nog vragen?