0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Li-Ionen 48V Stage

Elektrische heftrucks met lithium-ion accu

Zet uw bedrijf op het juiste spoor. Kies voor toekomstgerichte lithium-ion trucks

De elektrische trucks met lithium-ion accu van Jungheinrich zijn veilig, energie-efficiënt en geschikt voor verschillende logistieke operaties. Door de lithium-ion accu tussentijds te laden kunt u de heftruck altijd gebruiken wanneer u wilt. De ecologische voordelen van lithium-ion technologie verduurzamen uw intern transport.

Als enige fabrikant ontwikkelen en produceren wij zelf onze lithium-ion accu's, laders en heftrucks. De verschillende onderdelen communiceren daarom optimaal met elkaar. Van palletwagens tot stapelaars en reachtrucks en heftrucks: met tientallen verschillende modellen elektrische heftrucks vindt u altijd de geschikte truck voor uw bedrijf. Onze heftrucks zijn ook te huren of te leasen.

Kies voor lithium-ion van Jungheinrich

  • Flexibel werken dankzij tussentijds laden
  • Duurzaam en goed voor het milieu 
  • Inclusief tot 8 jaar garantie
  • Tot 20% besparen op energieverbruik
  • Accu’s met een drie keer langere levensduur dan loodzuur accu’s
  • Geen gedoe meer met wisselaccu’s en acculaadruimtes

Lithium-ion technologie van Jungheinrich

De lithium-ion accu’s van Jungheinrich zijn gemaakt van lithiumijzerfosfaat en vrij van het controversiële kobalt als grondstof. Op deze manier biedt de techniek een duurzaam, herbruikbaar en emissievrij alternatief voor intern transportmaterieel met een loodzuur accu of diesel en LPG heftrucks. Lithium-ion accu’s gaan tot drie keer langer mee dan een traditionele loodzuur accu. Ze verbruiken minder energie en stoten geen CO2 uit. Door te kiezen voor onze lithium-ion technologie bespaart u energie en geld, profiteert u van een langere inzet en werkt u een stuk flexibeler.

DO NOT waste time

Onze elektrische trucks met lithium-ion zijn snel geladen en stoten minder CO2 uit. Doe daarom geen moeite meer en denk niet meer aan het milieu. Met onze lithium-ion technologie werkt u altijd energiezuiniger, sneller en duurzamer. Stap vandaag nog over.

Heeft u nog vragen?