0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische heftruck kopen

Heftruck kopen

Voor het kopen van een heftruck bent u bij Jungheinrich aan het goede adres. Wij hebben verschillende soorten heftruck: van elektrisch tot verbranders. Onze heftrucks zijn voor elke situatie geschikt. Met tientallen modellen koopt u bij Jungheinrich altijd een geschikte heftruck voor uw inzet.

Ons aanbod bestaat uit elektrische heftrucks en verbranders met restdraagvermogens van 1 ton tot 5 ton. Ongeacht welke heftruck u koopt: met ons uitgebreide aanbod aan accessoires en assistentiesystemen kiest u altijd de heftruck die bij u past.

Elektrische heftruck kopen Elektrische heftruck kopen

De elektrische heftruck is de energiezuinigste, duurzaamste en productiefste vorkheftruck in het segment. De trucks bieden de oplossing voor elk transportprobleem in elke branche. 

Lees meer


Diesel LPG heftruck kopen Diesel & LPG heftruck kopen

De verbrandingsheftrucks scoren hoog door een laag energieverbruik, plezierige rijeigenschappen, een ergonomische cabine en een fijngevoelige, nauwkeurige bediening. Onderhoud is snel & voordelig.

Lees meer


Heftruck kopen: type aandrijving

Bij het kopen van een heftruck kiest u voor een elektrische motor of een verbrandingsmotor. Onze diesel heftrucks en LPG heftruck zijn voordelig in aanschaf. Vooral bij een zware buiteninzet komt een verbrander goed tot zijn recht. Elektrische heftrucks zijn duurzaam en zijn energiezuiniger in gebruik. Van compacte en wendbare 1-tonners tot zware, robuuste heftrucks met een restdraagvermogen van 5 ton. Onze elektrische heftrucks zijn veelzijdig en geschikt voor elke logistieke operatie. 

Elektrische heftrucks kopen

Elektrische heftrucks hebben twee soorten accu’s: een loodzuur accu of een lithium-ion accu. Een loodzuur accu bewijst al decennialang zijn kracht. Betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en minimaal onderhoud. Een loodzuur accu is goedkoper in aanschaf, maar gaat minder langer mee dan een lithium-ion accu. De lithium-ion accu is de nieuwste technologie voor elektrische heftrucks. Een lithium-ion accu is onderhoudsvrij en heeft een volledig gesloten behuizing. Bijvullen is niet nodig en wij raden aan de accu tussentijds op te laden voor optimaal gebruik. Dankzij het tussentijds bijladen, staat de heftruck altijd klaar voor gebruik.

Heftruck service

Heftruck service zorgt ervoor dat uw heftruck veilig en efficiënt blijft. Met periodiek onderhoud voorkomt u eventuele stilstand in de toekomst en bent u verzekerd van een betrouwbare heftruck. Onze monteurs kennen de Jungheinrich trucks van binnen en buiten. Ook hebben ze de juiste scholing om uw heftruck te keuren volgens BMWT-richtlijnen. Met een team van ruim 160 monteurs, dat 24 uur, 7 dagen per week voor u klaarstaat, vertrouwt u op een heftruck serviceteam met veel kennis en ervaring. 
 

Heeft u nog vragen?