Elektrische pompwagen meeloop

Elektrische pompwagen

De elektrische pompwagens van Jungheinrich zijn bijzonder robuust, uiterst efficiënt en maken het verplaatsen van pallets heel makkelijk. De krachtige AC-aandrijftechniek en het compacte design zorgen voor een eenvoudige inzetbaarheid, zelf onder de zwaarste omstandigheden.

De zuinigste elektrische pompwagen op de markt

Onze pompwagens zijn enorm energiezuinig en rijden langer door op één acculading. Door de onderhouds-vrije AC-motor zijn deze elektrische pompwagens zelfs 25% zuiniger dan andere pallettrucks. We bieden onze trucks met loodzuur accu dan ook aan met 2 Ploegen Garantie garantie. Eén keer laden is dan goed voor een tweeploegen inzet. Ook kunt u kiezen voor de nieuwste lithium-ion techniek.

De elektrische pompwagens als meeloopuitvoering zijn ergonomische alternatieven voor hand pompwagens. Ze zijn handzaam en veilig in vrachtauto en magazijn maar ook geschikt voor zware werk in industrie en meerploegendiensten.

Lees hier meer

De elektrische pompwagens als meerijuitvoering zijn flexibel voor de korte afstand of voor zwaargewicht op middellange afstand.

Lees hier meer

Heeft u nog vragen?