0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische pompwagen meeloop

Elektrische pompwagen

De elektrische pompwagens van Jungheinrich zijn energie-efficiënt, betrouwbaar en makkelijk te gebruiken. Wij hebben een geschikte elektrische pompwagen voor elke inzet. Ook hebben wij speciale pompwagens beschikbaar, zoals pompwagens met extra lange vorken of in een gegalvaniseerde versie voor de levensmiddelenindustrie.

De zuinigste elektrische pompwagen op de markt

Elektrische palletwagens van Jungheinrich zijn enorm energiezuinig. Ze rijden langer door op één acculading en de onderhoudsvrije AC-motor zorgt voor een efficiëntieverhoging tot wel 25%. De robuuste constructie maken de pompwagens geschikt voor intensief gebruik. De ergonomische dissel heeft een goede grip en is eenvoudig met beide handen te bedienen.

Energiezuinig werken met een efficiëntie verhoging tot 25%
Compacte bouw voor extra wendbaarheid
Robuuste onderdelen die tegen een stootje kunnen
Beschikbaar met loodzuur accu of lithium-ion accu
 Speciale uitvoeringen beschikbaar

Jungheinrich levert het meest complete aanbod aan elektrische palletwagens. Of u de pompwagen wilt meenemen in de vrachtwagen, gebruiken voor het laden en lossen aan het dock of het verplaatsen van meerdere pallets tegelijkertijd. Wij bieden ook speciale uitvoeringen voor bijzondere omstandigheden.

De elektrische pompwagens als meeloopuitvoering zijn ergonomische alternatieven voor hand pompwagens. Ze zijn handzaam en veilig in vrachtauto en magazijn maar ook geschikt voor zware werk in industrie en meerploegendiensten.

Lees hier meer

De elektrische pompwagens als meerijuitvoering zijn flexibel voor de korte afstand of voor zwaargewicht op middellange afstand.

Lees hier meer

Elektrische pompwagen met lithium-ion of loodzuur accu

Voor onze elektrische pompwagens kunt u kiezen uit twee soorten accu’s: loodzuur of lithium-ion. De loodzuur accu bewijst al decennialang zijn kracht en vraagt om goed dagelijks en wekelijks onderhoud. De lithium-ion accu is relatief nieuw en heeft meerdere voordelen. De accu is volledig onderhoudsvrij en tussentijds laden, bijvoorbeeld tijdens de pauze, is aanbevolen. Met lithium-ion werkt u sneller, efficiënter en goedkoper dan met een loodzuur accu.

Ons aanbod aan elektrische pompwagens is groot en divers. Wilt u graag een advies op maat? Onze adviseurs kijken graag mee naar uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Heeft u nog vragen?