0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische pallettruck EPT Banner

Elektrische pallettruck (EPT)

Elektrische pallettrucks (EPT) zijn er in twee uitvoeringen - als meerij of als meeloop pallettruck - en in allerlei maten: van roestvrijstaal, met extra lange vorken of met dubbele vorken. De elektrische pallettrucks van Jungheinrich zijn allemaal even energiezuinig, robuust, ergonomisch als veilig. Voor iedere inzet hebben wij de geschikte pallettruck.

Elektrische pallettrucks per inzet

Wanneer kies je voor een meeloop pallettruck en wanneer voor de meerij pallettruck? De meeloop pallettruck is handig voor gebruik in kleine ruimten, op de vrachtwagen of voor incidenteel gebruik. Ook bij een zware inzet doet deze elektrische pallettruck (EPT) betrouwbaar zijn werk; het massieve, stalen chassis en de versterkte vorken staan garant voor maximale stevigheid.

Onze meerij elektrische pallettrucks (EPT) zijn flexibel, krachtig en veelzijdig. Deze pallettrucks zijn vooral geschikt voor het verplaatsen van pallets over langere afstanden. Dankzij de zijdelings geplaatste stoel werkt de bestuurder veilig en ergonomisch en heeft hij een perfect zicht op beide rijrichtingen.

          Meeloop elektrische pallettrucks

Elektrische pallettruck EPT meeloop

✔ Geschikt voor krappe ruimtes of incidenteel gebruik
✔ Tot 25% efficiënter dankzij de onderhoudsvrije AC-motor
Robuust: massieve, stalen chassis en de versterkte vorken

Bekijk de Meeloop pallettrucks


     Meerij elektrische pallettrucks

Elektrische pallettruck EPT meerij ✔ Verplaats goederen over langere afstanden
✔ Perfect zicht op beide rijrichtingen
✔ Flexibel, krachtig en veelzijdig

BEKIJK de MEERIJ PALLETTRUCKS


Betrouwbare, energiezuinige elektrische pallettrucks (EPT)

De elektrische pallettrucks van Jungheinrich zijn enorm energiezuinig en rijden langer door op één acculading. Eén keer laden is goed voor een tweeploegen inzet. Ook zijn ze tot 25% efficiënter dankzij de onderhoudsvrije AC-motor. 

Onze elektrische pallettrucks zijn voorzien van een loodzuur accu of een moderne lithium-ion accu. Met lithium-ion kunt u de pallettruck op elk moment bijladen en staat deze altijd klaar voor gebruik. Het grote voordeel van lithium-ion is dat u bespaart op accuonderhoud. Bijvullen of speciale acculaadruimtes zijn niet meer nodig.

Alle elektrische pallettrucks (EPT) van Jungheinrich zijn ontworpen conform de veiligheidsvoorschriften. De  bestuurder blijft altijd binnen de contouren van een meerij pallettruck en het verlaagde chassis van onze meeloop pallettrucks voorkomt voetletsel.

Elektrische pallettrucks voor ieder bedrijf

Jungheinrich levert het meest complete aanbod aan elektrische pallettrucks - of u de EPT truck wilt meenemen in de vrachtauto, om drie pallets tegelijk te verplaatsen of wil gebruiken voor het laden en lossen aan het dock. Wij adviseren u graag welke elektrische palletwagen bij u past. 

Heeft u nog vragen?