0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Heftruck huren oogst

AGF

Ontdek de nieuwste heftrucks

Jungheinrich biedt een uitgebreid programma aan de nieuwste generatie heftrucks voor het transporteren, opslaan en laden en lossen van de oogst. Een Jungheinrich heftruck staat voor betrouwbaarheid, kracht en duurzaamheid. Bovendien zijn onze heftrucks voorzien van de nieuwste technieken. We hebben meer dan 160 mobiele service werkplaatsen en staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Uw heftrucks komen niet stil te staan.

Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van de nieuwste AC-motoren en garanderen maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Van compacte heftrucks tot de 9 ton heftrucks voor de zwaarste binnen- en buiteninzet.

Diesel en LPG heftrucks zijn voordelig in aanschaf. Brandstof, aandrijving, hefhoogte en last zijn factoren die van invloed zijn op uw keuze voor een heftruck met verbrandingsmotor. Wij bieden twee verschillende aandrijvingsconcepten: hydrostaat en de koppelomvormer.

Efficiënt, duurzaam, onderhoudsvrij.

Efficiënt, duurzaam, compact en met 8 jaar garantie. Dat zijn de voordelen van de innovatieve lithium-ion accu’s van Jungheinrich. Duurzame lithium-Ion heftruck accu's in 110/240/360/480 Ah uitvoeringen. Laat u door onze experts adviseren.

Heeft u nog vragen?