0172 44 67 89 Service-Hotline
Contact
Nieuwsbrief
Elektrische vorkheftruck EFGs40

Vorkheftruck

Jungheinrich heeft de passende vorkheftruck voor uw inzet. Wij bieden een breed aanbod van  vorkheftrucks voor het heffen, stapelen en vervoeren van lasten. Bij ons kiest u uit elektrische vorkheftrucks met een loodzuur accu of lithium-ion accu of een vorkheftrucks met een verbrandingsmotor.

Vorkheftrucks van Jungheinrich

De Jungheinrich vorkheftruck scoort hoog door zijn zuinigheid, productiviteit, ergonomie en plezierige rijeigenschappen. Wij bieden u de laagste kosten per palletverplaatsing. Onze vorkheftrucks scoren hoog op werkplezier dankzij een ergonomische cabine en een fijngevoelige, nauwkeurige bediening. Jungheinrich vorkheftrucks bieden het hoogste rijcomfort en maximale omslagprestaties bij minimaal onderhoud.

Voor een lichte binneninzet, éénploegendienst met incidentele tussenladingen of meerploegendienst met accuwisselen is een elektrische vorkheftruck zeer geschikt. Bij een zware buiteninzet of continue meerploegeninzet is een vorkheftruck met verbrandingsmotor vaak de meest voordelige keuze.

Elektrische vorkheftruck EFGs40 Elektrische vorkheftrucks

Met onze zuinige en krachtige elektrische vorkheftrucks kunt u op efficiënte wijze goederen verplaatsen. Capaciteiten tot 5.000 kilo.

Lees meer


Diesel & LPG vorkheftruck Diesel & LPG vorkheftrucks

Onze LPG/diesel vorkheftrucks zijn een robuuste en betrouwbare oplossing voor het verplaatsen van goederen. Capaciteiten tot 5.000 kilo.

Lees meer


Elektrische vorkheftrucks

Onze elektrische vorkheftrucks zijn beschikbaar met een loodzuur accu of met een onderhoudsvrije lithium-ion accu. Onze vorkheftrucks met loodzuur accu’s bieden wij aan met een unieke 2 Ploegen Garantie. Bij één keer laden is de vorkheftruck klaar voor een tweeploegen inzet. Onze vorkheftrucks met lithium-ion accu zijn energiebesparend en gaan tot drie keer langer mee dan een conventionele accu. Daarom bieden wij deze met een 100% Tevredenheidsgarantie.

Vorkheftrucks met verbrandingsmotor

Verbrandingstrucks worden onderverdeeld in diesel vorkheftrucks en LPG vorkheftrucks. Een verbrander heeft twee verschillende aandrijvingsconcepten: hydrostaat en koppelomvormer. Hydrostaat vorkheftrucks zijn geschikt voor een zware buiteninzet. Ze zijn zuinig in gebruik en dankzij de hydrostatische stuurbekrachtiging profiteer de chauffeur van een lichte en nauwkeurige besturing. 

Koppelomvormers bieden hoge omslagprestaties bij alle transporttaken en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze bieden een prettige werkomgeving op middellange en lange afstanden en bij een gemiddelde tot hoge snelheid blijft u schokvrij rijden. 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over de beste vorkheftruck voor uw inzet.

Heeft u nog vragen?